Follow us

"Κάτι της έστειλε αυτός και εκείνη... κοκκίνισε": Πώς εντόπισαν τον 53χρονο - Πάνω από 10 άτομα βίασαν την 12χρονη

Εχουν προκύψει συνολικά 213 κλήσεις από υποψήφιους "πελάτες" βιαστές της 12χρονης στο κινητό του 53χρονου.

MissBloom TEAM
βιαστης eurokinissi

Τους βιαστές της, ανάμεσα στους 213 "ενδιαφερόμενους" του ανώνυμου chat που είχε δημιουργήσει ο 53χρονος μαστροπός - βιαστής, θα κληθεί να αναγνωρίσει τις επόμενες ημέρες το 12χρονο κορίτσι.

Αναμένεται από τα ηλεκτρονικά τους ίχνη, η ταυτοποίηση των στοιχείων τους και η κλήση τους στην Υποδιεύθυνση Προστασίας Ανηλίκων για κατάθεση. Σε περίπτωση που διαπιστώνεται ότι κάποιο από τα συγκεκριμένα άτομα έχει ποινική εμπλοκή στην υπόθεση, θα οδηγείται απευθείας στον Ανακριτή.

Ήδη ο αστυνομικός κλοιός "σφίγγει" γύρω από πρόσωπα που φαίνεται να είχαν τακτικότερη επαφή με τον κατηγορούμενο και τη 12χρονη, μέσω του διαδικτυακού προφίλ τους. Με αντίστοιχο τρόπο ταυτοποιήθηκε τις προηγούμενες ημέρες και ο 42χρονος άνδρας που είχε σεξουαλική επαφή με το κορίτσι επί πληρωμή και συνελήφθη.

Το συγκεκριμένο πρόσωπο, ήταν καταχωρημένο ως "πελάτης" στο κινητό του προαγωγού. Μηνύματα, επαφές και συνομιλίες από τα κινητά του 53χρονου και του 42χρονου, αναμένεται να γίνουν "φύλλο και φτερό" από τις αρχές που αναζητούν στοιχεία που θα αποκαλύψουν τον αριθμό της... φρίκης.

Δείτε περισσότερα στο thetoc.gr

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ