Follow us

Μεγάλο κύκλωμα παιδεραστών με 15 ύποπτα "προφίλ" - Φύλλο και φτερό τα κινητά και οι υπολογιστές του Μίχου

Οργανωμένο κύκλωμα παιδεραστίας και συνεργούς του 53χρονου ψάχνει η ΕΛΑΣ. Εχουν εντοπιστεί τουλάχιστον 15 "προφίλ", τα οποία φαίνεται να είχαν τακτικότερη επαφή με τον κατηγορούμενο και τη 12χρονη.

MissBloom TEAM
βιαστης

Οργανωμένο κύκλωμα παιδεραστίας και συνεργούς, μυημένους στην ιστοσελίδα των ανώνυμων παιδόφιλων, ερευνούν οι δικαστικές και αστυνομικές αρχές, πίσω από την υπόθεση του 53χρονου βιαστή και προαγωγού του ανήλικου κοριτσιού.

Εξετάζουν το ενδεχόμενο ύπαρξης συνεργού του 53χρονου, ο οποίος είχε τον ρόλο "εντοπιστή-ανιχνευτή" ευάλωτων ανήλικων κοριτσιών που θα μπορούσαν να αποτελέσουν θύματα σεξουαλικής εκμετάλλευσης.

Ταυτόχρονα, οι αστυνομικοί αναζητούν στοιχεία από τις διαδικτυακές δραστηριότητες και επαφές του 53χρονου, σε μία προσπάθεια ανεύρεσης και άλλων πιθανών ανήλικων θυμάτων. Σε αυτό το πλαίσιο δόθηκαν στη δημοσιότητα τα στοιχεία ταυτότητας και οι φωτογραφίες του 53χρονου αλλά και του 42χρονου άνδρα που είχε βιάσει το 12χρονο κορίτσι, με τις αρχές να αναζητούν πληροφορίες για πιθανά άλλα θύματα και ύπαρξη ενός οργανωμένου κυκλώματος.

Δείτε περισσότερα στο thetoc.gr

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ