Follow us

Βιασμός 12χρονης στον Κολωνό | Ο Μπακογιάννης διέγραψε τη σύζυγο του 53χρονου από τη δημοτική παράταξη

Στην σύζυγο του 53χρονου καταλογίζεται προσπάθεια δωροδοκίας - Φέρεται να πρόσφερε χρήματα στην οικογένεια της 12χρονης για να μην καταγγείλουν τον άνδρα της.

MissBloom TEAM
βιασμος

Ραγδαίες είναι οι εξελίξεις στην υπόθεση κακοποίησης της 12χρονης, την οποία εξέδιδε ένας 53χρονος στον Κολωνό. Σύμφωνα με πληροφορίες, ο δήμαρχος Αθηναίων, Κώστας Μπακογιάννης διέγραψε την Ελισάβετ Λέκκα -σύζυγο του κατηγορούμενου επιχειρηματία- από την δημοτική παράταξη "Αθήνα Ψηλά" και ζήτησε την παραίτησή της από τα συλλογικά όργανα στα οποία μετείχε.

Πηγές του Δήμου Αθηναίων απαντώντας σε ερώτηση δημοσιογράφου, αναφέρουν ότι είναι προφανές πως μέσα σε αυτές τις συνθήκες είναι αδύνατο η σύζυγος του κατηγορουμένου να συνεχίσει να ασκεί τα καθήκοντά της, ενώ σε ό,τι αφορά τη στήριξη της οικογένειας της 12χρονης, από την πρώτη στιγμή οι κοινωνικές υπηρεσίες κινητοποιήθηκαν και βρίσκονται δίπλα της.

Την απομάκρυνση της συγκεκριμένης γυναίκας είχε ζητήσει νωρίτερα και ο εκπρόσωπος τύπου του ΣΥΡΙΖΑ και δημοτικός σύμβουλος, Νάσος Ηλιόπουλος.

Δείτε περισσότερα στο thetoc.gr

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ