Follow us

Κολωνός | Ψάχνουν και άλλο θύμα βιασμού στα αδέρφια της 12χρονης - 300 τηλεφωνικές επαφές ενηλίκων στο κινητό της

Ανοιχτό το ενδεχόμενο να έχει βιώσει κι άλλο παιδί της οικογένειας τη φρίκη που ζούσε η 12χρονη. Οι Αρχές ερευνούν τις 300 τηλεφωνικές επαφές που βρέθηκαν στο κινητό της ανήλικης.

MissBloom TEAM
βιασμος

Και άλλο θύμα βιασμού και μαστροπείας, ανάμεσα στα επτά αδέρφια της 12χρονης, αναζητούν οι αρχές μετά τη σύλληψη της μητέρας τους.

Οι αστυνομικοί που χειρίζονται την υπόθεση, δεν αποκλείουν το ενδεχόμενο και άλλο παιδί της οικογένειας να είχε βιώσει την ίδια φρίκη με το ανήλικο κορίτσι και για αυτό τον λόγο το επόμενο διάστημα, ένα – ένα, τα αδέρφια θα εξεταστούν από ιατροδικαστές και ψυχολόγους της Υποδιεύθυνσης Προστασίας Ανηλίκων.

Τραπεζικά εμβάσματα από τον 53χρονο κατηγορούμενο μαστροπό – βιαστή στο λογαριασμό της μητέρας της 12χρονης, αλλά και… αφύσικα συχνές τηλεφωνικές επικοινωνίες και μηνύματα, οδήγησαν στη σύλληψη της 37χρονης γυναίκας, την Τρίτη.

Οι αρχές δεν αποκλείουν ακόμα και το ενδεχόμενο να υπήρχε συνεργασία ανάμεσα στα δύο πρόσωπα, με φόντο τη σεξουαλική εκμετάλλευση του κοριτσιού. Αργά το βράδυ της Τετάρτης, ανεπιβεβαίωτες πληροφορίες, έκαναν λόγο για επικείμενη σύλληψη προσώπου από το περιβάλλον του 53χρονου βιαστή.

Συνομιλίες και εμβάσματα "καίνε" την μητέρα

Η άρση του τραπεζικού απορρήτου του 53χρονου, επέσπευσε τη διαδικασία σύλληψης της 37χρονης μητέρας, που είχε μπει από την πρώτη στιγμή ως "ύποπτο" πρόσωπο στο κάδρο των ερευνών.

Δείτε περισσότερα στο thetoc.gr

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ