Jeffrey Dahmer | Όχι άλλους serial killers παρακαλώ

Ο αμετανόητος κανίβαλος είχε θαυμαστές και θαυμάστριες που του έστελναν ακόμα και χρήματα και φωτογράφιζαν το μέρος που έμενε. Μια ανησυχητική πραγματικότητα.

ΓΡΑΦΕΙ: MissBloom TEAM

Το όνομα του κανίβαλου Jeffrey Dahmer, λόγω και της σειράς του Netflix για τα εγκλήματά του, είναι ένα από τα πιο πολυσυζητημένα των τελευταίων ημερών.

Ο ευγενικός, γλυκομίλητος "Κανίβαλος του Μιλγουόκι" έγινε σειρά από την πλατφόρμα του Netflix με τίτλο "Monster: The Jeffrey Dahmer Story". Ωστόσο ηχηρές αντιδράσεις έχει προκαλέσει η σειρά του Netflix για τον κατά συρροή δολοφόνο, ο οποίος είχε καταδικαστεί σε 999 χρόνια φυλάκισης, για τις δολοφονίες 16 ενήλικων και ανήλικων ανδρών. Να θυμίσουμε ότι ο Dhamer έμεινε στην ιστορία για τις ιδιαίτερα σκληρές μεθόδους που ακολουθούσε. Ανάμεσά τους, πράξεις σεξουαλικής βίας, νεκροφιλίας και κανιβαλισμού.

Πριν λίγες ημέρες, η μητέρα ενός από τα θύματα, του Tony Hughes, εξέφρασε την αντίθεσή της, δηλώνοντας πως δεν καταλαβαίνει πώς γίνεται αυτή η υπόθεση να γίνει τηλεοπτική εκπομπή.

Η ίδια δήλωσε στον Guardian πως δεν έχει δει ακόμη ολόκληρη τη σειρά, η οποία μάλιστα σε ένα από τα επεισόδια εστιάζει στην υπόθεση του γιου της, ο οποίος όταν δολοφονήθηκε ήταν 31 ετών, και κωφός. Όπως τονίζει επίσης η ίδια, "δεν έγινε έτσι".

Δείτε περισσότερα στο womantoc.gr