Follow us

8 αγαπημένα γευστικά στέκια του Πειραιά για τις πρώτες μας μετροβόλτες

Το σαββατοκύριακο που πλησιάζει προσφέρει μια πρώτης τάξης αφορμή για να πάρουμε επιτέλους το μετρό για Πειραιά και μαζί μια γεύση από αγαπημένα στέκια τόσο στο μεγάλο λιμάνι όσο και στα πέριξ.

MissBloom TEAM
εστιατοριο

ITALIDA

Ένας ευπρόσδεκτος αέρας ανανέωσης έχει φυσήξει στο πολύ δημοφιλές ιταλικό του Πειραιά με την όμορφη σάλα που συνδυάζει τα βιομηχανικά στοιχεία στο ντεκόρ με τους εντυπωσιακούς πολυελαίους και την ανοικτή κουζίνα με τον ξυλόφουρνο. Τα ηνία της κρατά η νέα σεφ του εστιατορίου, Μαρίνα Ντεμολλάι, η οποία παντρεύει την παραδοσιακή όψη της ιταλικής κουζίνας με νεωτεριστικές πινελιές: πίτσα αντζούγιας με κάπαρη και μελιτζάνα στα κάρβουνα, βιολογικό οσομπούκο στον ξυλόφουρνο, μοσχαρίσιο συκώτι γάλακτος με γλάσο πορτοκαλιού, λάιμ και πετιμέζι.

BELLE AMIE

Το ένα ατού του αγαπημένου all day resto που στεγάζεται σε ένα υπέροχο νεοκλασικό με μακρά ιστορία είναι η σχεδόν θεατρική ατμόσφαιρά του τόσο στον εσωτερικό χώρο όσο και έξω στην υπέροχη αυλή του. Το άλλο είναι η πλούσια γευστική του πρόταση που έχει κάτι για τον καθένα. Έτσι, το brunch που σερβίρεται καθημερινά μέχρι αργά έχει όλων των ειδών τις προτάσεις με αυγά και τα pancakes μέχρι burgers, σάντουιτς και δημιουργικά κρουασάν, ενώ αργότερα κάνουν την εμφάνιση τους πιάτα σε μοντέρνο ελληνικό ύφος σαν το ψάρι ημέρας με προσούτο, φασολάκια, σαφράν και ζωμό κακαβιάς, αλλά και κοκτέιλ.

Δείτε περισσότερα στο athinorama.gr

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ