Follow us

Κολωνός | Σφίγγει ο κλοιός για τον μαστροπό "Μιχάλη" - "Δεν έδωσα μεγάλη σημασία στην ηλικία", λέει ο 33χρονος

Προ των πυλών βρίσκεται το ένταλμα για τον "Μιχάλη", τον μαστροπό, ο οποίος, σύμφωνα με πληροφορίες, συνόδευε το 12χρονο κορίτσι στα ραντεβού βιασμού του.

MissBloom TEAM
βιασμος

Ο "Μιχάλης" και δύο ακόμα "πελάτες" - βιαστές, "αποκτούν"… στοιχεία ταυτότητας. Τα ευρήματα της Διεύθυνσης Εγκληματολογικών Ερευνών, αποκαλύπτουν κι άλλα πρόσωπα πίσω από τον εφιάλτη της 12χρονης και δρομολογούν νέα εντάλματα σύλληψης.

Μετά τις 5 συλλήψεις βιαστών του κοριτσιού, δύο ακόμα άνδρες, ταυτοποιήθηκαν από την Υποδιεύθυνση Προστασίας Ανηλίκων και αναμένεται να βρεθούν σύντομα ενώπιων των δικαστικών αρχών. Διαδικτυακές επικοινωνίες στην ανώνυμη εφαρμογή εκπόρνευσης της ανήλικης, ανταλλαγή sms και μηνύματα μέσω viber με το κορίτσι, επιβεβαιώνουν την ταυτότητα των δύο παιδεραστών.

"Προ των πυλών", βρίσκεται σύμφωνα με αστυνομικές πηγές και το ένταλμα για τον "Μιχάλη", τον μαστροπό – "αλιευτή πελατών", που συνόδευε το κορίτσι στα ραντεβού με τους βιαστές και εισέπραττε τα χρήματα.

Ο τηλεφωνητής του "Μεταξά" στη λίστα των παιδεραστών

Ένας 36χρονος νοσηλευτής στο αντικαρκινικό νοσοκομείο "Μεταξά", που είχε μετατραπεί σε διοικητικό υπάλληλο, λόγω σοβαρού προβλήματος υγείας, συνελήφθη το Σάββατο, κατηγορούμενος για το βιασμό της 12χρονης.

Δείτε περισσότερα στο thetoc.gr

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ