Follow us

Πλυντήριο και χειμώνας | Μία λυπητερή ιστορία με απροσδόκητα, ευτυχισμένο τέλος

Δεν υπάρχει κανένας λόγος να περιμένεις τρεις και τέσσερις μέρες για να στεγνώσουν τα ρούχα σου, εφόσον υπάρχει στη ζωή μας η LG.

MissBloom TEAM
LG

Μπήκαμε πια και επίσημα, όπως άλλωστε και κάθε χρόνο, στην εποχή - όχι δεν αναφέρομαι στο Halloween - που απλώνεις τα ρούχα σου και περνούν τουλάχιστον τρεις μέρες για να στεγνώσουν (στην καλύτερη). Και η αλήθεια είναι ότι η φύση του ανθρώπου είναι έτσι προγραμματισμένη ώστε όσα ρούχα κι αν έχει, να κολλάει με τρία - άντε πέντε βαριά - συγκεκριμένα. Είναι εκείνο το τζιν που σε βολεύει στο γραφείο, ή εκείνη η μπλούζα που ούτε πολύ χοντρή είναι για να ζεσταθείς όταν ανάψει η θέρμανση, ούτε πολύ λεπτή για να κρυώσεις όταν κάποιος ανοίξει για λίγο το παράθυρο.

Και τι γίνεται όταν η πρόγνωση του καιρού δείχνει βροχές όλη τη βδομάδα αλλά η στίβα με τα άπλυτα τείνει να μεταμορφωθεί σε λαίλαπα έτοιμη να σου χυμήξει; Ας μην κρυβόμαστε πίσω από το δάχτυλό μας, η καλύτερη λύση ήταν, είναι και θα είναι, το στεγνωτήριο. Ας προσπεράσουμε την πεποίθηση της παλιάς Ελληνίδας νοικοκυράς, ότι τα ρούχα καλό είναι να στεγνώνουν στον φυσικό αέρα, και ας αφουγκραστούμε για λίγο τα σπουδαία πλεονεκτήματα αυτής της συσκευής.

Πλυντήριο και χειμώνας | Μία λυπητερή ιστορία με απροσδόκητα, ευτυχισμένο τέλος

"Εδώ με το ζόρι χωράει το πλυντήριό μου, θα πάρω και στεγνωτήριο;", θα αναρωτηθεί κανείς, και δεν θα έχει άδικο. Υπάρχει ωστόσο μία λύση η οποία ήρθε για να μας αλλάξει τη ζωή, προς το καλύτερο! Το LG πλυντήριο - στεγνωτήριο , δηλαδή δύο συσκευές σε μία, προσφέροντας εξοικονόμηση χώρου! Ναι είναι ακριβώς όπως το διαβάζεις και καμία παγίδα δεν κρύβεται από πίσω. Επιπλέον η πλύση και το στέγνωμα γίνονται απλά με το πάτημα ενός κουμπιού. Έτσι βάζεις τα ρούχα λερωμένα και βγαίνουν καθαρά και στεγνά.

Η LG αφουγκραζόμενη τις ανάγκες του σύγχρονου νοικοκυριού αλλά και τον περιορισμένο χρόνο της κάθε οικογένειας, προτείνει μία έξυπνη οικιακή συσκευή, η οποία κάνει πολλά περισσότερα από το να πλένει και να στεγνώνει απλώς τα ρούχα μας. Με την Τεχνολογία ezDispense™ - Αυτόματη δοσολογία1 ξεχνάς την προσθήκη απορρυπαντικού σε κάθε πλύση χωριστά, καθώς σου δίνεται η δυνατότητα να αποθηκεύσεις απορρυπαντικό για πολλές πλύσεις. Υπάρχει επίσης η δυνατότητα να επεκτείνετε το δοχείο απορρυπαντικού (μειώνοντας τον χώρο στο δοχείο μαλακτικού), αυξάνοντας τις δόσεις απορρυπαντικού για παραπάνω πλύσεις.

LG

Η Τεχνολογία Steam™+ και "Φροντίδα για τις ζάρες" αφαιρεί τα αλλεργιογόνα2 αλλά και τις ζάρες για ευκολότερο σιδέρωμα, ενώ με την τεχνολογία TurboWash™ 360° μπορείς να μειώσεις τον χρόνο της πλύσης χωρίς όμως να
μειώσεις την αποτελεσματικότητά της. Επιπλέον, με την Τεχνολογία AI DD™ ο χρήστης έχει τον έλεγχο του κύκλου πλύσης, απολαμβάνοντας μεγαλύτερη ευκολία και άνεση.

Το AI DD™ ανιχνεύει όχι μόνο το βάρος, αλλά και την απαλότητα του υφάσματος, και επιλέγει αυτόματα τις βέλτιστες κινήσεις για το ύφασμα. Έτσι,
παρατείνεται η διάρκεια ζωής των αγαπημένων σας ρούχων. Το καλύτερο το άφησα για το τέλος: Με το μοτέρ Inverter Direct Drive™ βελτιώνεται η απόδοση του πλυσίματος και η αντοχή, με λιγότερο θόρυβο και κραδασμούς - που πολλές φορές μας έχουν πανικοβάλλει κατά τη διάρκεια νυχτερινών πλύσεων -.

Το καλύτερο το άφησα για το τέλος: Με το μοτέρ Inverter Direct Drive™ βελτιώνεται η απόδοση του πλυσίματος και η αντοχή, με λιγότερο θόρυβο και κραδασμούς - που πολλές φορές μας έχουν πανικοβάλλει κατά τη διάρκεια νυχτερινών πλύσεων -.

1 Οι λειτουργίες και τα χαρακτηριστικά διαφέρουν ανά μοντέλο.
2 Ο κύκλος για την απομάκρυνση αλλεργιογόνων ουσιών πιστοποιήθηκε από τον BAF (Βρετανικό Ίδρυμα Αλλεργιών) και μειώνει έως και 99,9% τα αλλεργιογόνα όπως τα ακάρεα οικιακής σκόνης.

#ADVERTORIAL

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ