Αγρίνιο | Η ζωγραφιά αποκάλυψε την κακοποίηση του 4χρονου - Εκανε πλάτες στον 28χρονο παιδεραστή η μητέρα του

Οι γονείς του 4χρονου διαπίστωσαν αλλαγή στη συμπεριφορά του. Στη συνέχεια είδαν κάποια ζωγραφιά του και τότε απευθύνθηκαν σε ειδικό.

ΓΡΑΦΕΙ: MissBloom TEAM

Σοκαρισμένη είναι η τοπική κοινωνία του Αγρινίου, μετά τη δημοσιοποίηση των στοιχείων του 28χρονου, που κατηγορείται για ασέλγεια σε βάρος ενός 4χρονου αγοριού.

Ειδικότερα, ο 28χρονος, Δημήτρης Κραβαρίτης, ποδοσφαιριστής στη Γ’ Εθνική, κατηγορείται ότι προέβη σε γενετήσιες πράξεις εις βάρος του 4χρονου αγοριού ενώ πραγματοποιούσε τη στρατιωτική του θητεία.

Ο κατηγορούμενος πήγαινε στο σπίτι της 52χρονης μητέρας του, η οποία πρόσεχε το 4χρονο αγόρι οικογένειας από την πόλη του Αγρινίου. Μάλιστα, ερευνάται η πιθανότητα εμπλοκής και αν γνώριζε τι συνέβαινε και το συγκάλυπτε.

Σημειώνεται πως η ιστορία είχε αποκαλυφθεί τον περασμένο Φεβρουάριο από τη Σοφία Μπεκατώρου, η οποία είχε δημοσιοποιήσει τα όσα είχαν καταγγελθεί για τον 28χρονο.

Όπως αναφέρει σε ανάρτησή της, "αποδείχτηκε μετά από καιρό ότι, όταν η νταντά έμενε μόνη με το παιδί, χωρίς την παρουσία των γονέων, ερχόταν ο γιος της, ο οποίος ήταν φαντάρος σε γειτονική πόλη, και προέβαινε σε ασελγείς πράξεις στο 4 ετών αγοράκι. Το χειρότερο ήταν ότι η νταντά, μητέρα του δράστη, τους έπιασε, τον κάλυπτε και του επέτρεπε να έρχεται ξανά και ξανά στο σπίτι. Η νταντά ασκούσε ψυχολογική βία στο παιδί για να μη μιλήσει".

Δείτε περισσότερα στο thetoc.gr