Follow us

Κολωνός | Απολογούνται οι τρεις συλληφθέντες - Πλήρωσαν για να βιάσουν τη 12χρονη μέσα σε ΙΧ

Ενώπιον της 33ης ανακρίτριας αναμένεται να βρεθούν σήμερα οι τρεις συλληφθέντες για τον βιασμό της 12χρονης στον Κολωνό.

MissBloom TEAM
βιαστες

Ενώπιον της 33ης ανακρίτριας αναμένεται να βρεθούν σήμερα οι τρεις συλληφθέντες για τον βιασμό της 12χρονης στον Κολωνό, την ώρα που βρίσκονται σε πλήρη εξέλιξη οι έρευνες για τον εντοπισμό όλων όσοι εμπλέκονται στη φρικιαστική υπόθεση που έχει σοκάρει το πανελλήνιο.

Πρόκειται για τον 33χρονο που συνελήφθη την Παρασκευή, τον 36χρονο διοικητικό υπάλληλο στο νοσοκομείο Μεταξά και τον 34χρονο που συνελήφθη το βράδυ της Κυριακής.

Οι κατηγορούμενοι για γενετήσια πράξη με ανήλικο έναντι αμοιβής θα βρεθούν ενώπιον της ανακρίτριας προκειμένου να αναπτύξουν τις θέσεις τους έναντι της βαριάς κατηγορίας που τους αποδίδεται. Οι άνδρες ταυτοποιήθηκαν ως "πελάτες" του Μίχου οι οποίοι πλήρωσαν για να συναντήσουν και να κακοποιήσουν σεξουαλικά το παιδί στα αυτοκίνητά τους κοντά στον σταθμό του Μετρό στα Σεπόλια.

Σημειώνεται ότι, οι τρεις κατηγορούμενοι ήρθαν αντιμέτωποι με τις αρχές μετά τη σύλληψη και την προφυλάκιση του Ηλία Μίχου για βιασμό και μαστροπεία και του Γιάννη Σοφιανίδη που κρίθηκε προφυλακιστέος την ίδια μέρα με τον 53χρονο για γενετήσια πράξη με ανήλικο έναντι αμοιβής, αλλά και μετά την σύλληψη της μητέρας του παιδιού.

Δείτε περισσότερα στο thetoc.gr

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ