Follow us

Moxy Athens City | To πιο cool ξενοδοχείο της πόλης γίνεται ο καμβάς για τα πιο δυνατά events

Resident DJs, Fashion Runways, Art Fairs, μοναδικά Xmas parties έχουν σημείο συνάντησης το Athens City Moxy στο κέντρο της Αθήνας.

MissBloom TEAM
Moxy Athens Courtesy of Moxy Athens

Η διαδικασία του event planning ξεκινά απλά. Ένα θέμα. Ένα πλάνο. Ένας στόχος. Το μέρος. Και αυτό το τελευταίο μπορεί να make or break μια επιτυχημένη εκδήλωση. Κι όμως, στο κέντρο της Αθήνας, ούσα προσκεκλημένη σε ένα πάρτι, ανακάλυψα τον πιο όμορφο χώρο για event - την penthouse suite του Moxy Athens City hotel.

Ανάμεσα σε pop art έργα, η Penthouse Suite του "Moxy Athens City" προσκαλεί τους fun-hunters της πόλης σε ένα κυνήγι ευτυχίας.

Partying στην τοποθεσία Moxy Athens City

Απαράμιλλη θέα, μοναδική ατμόσφαιρα, ζεν feeling, ήταν λίγες μόνο από τις σκέψεις μου στο πάρτι. Μάλιστα, είναι η πρώτη σουίτα των "Moxy Hotels" παγκοσμίως που λειτουργεί ως χώρος διαμονής αλλά και ως event space, και φιλοξενεί τα σημαντικότερα fashion, art και music events της πόλης.

Moxy Athens City | To πιο cool ξενοδοχείο της πόλης γίνεται ο καμβάς για τα πιο δυνατά events

Παράλληλα, το ξενοδοχείο "Moxy Athens City", το πρώτο vibrant trendy international hotel brand στην Αθήνα, που διαχειρίζεται η Swot Hospitality, διοργανώνει και πληθώρα events ανοιχτά στο κοινό.

Moxy Athens

The place to be - Εδώ θα ζήσεις τα πιο cool events της πόλης

Mόδα, τέχνη, μουσική βρήκαν το σπίτι τους στο Moxy Athens City, σε ένα πλούσιο event calendar, πόλο-έλξης για τους διαμένοντες στο ξενοδοχείο, αλλά και τους κατοίκους της Αθήνας.

Με δύο ήδη super- επιτυχημένα DJ parties στο rooftop, διασκέδαση, πασαρέλες και εκθέσεις αναλαμβάνουν τα ηνία στην ατμοσφαιρική στοά του ξενοδοχείου. Εδραιωμένα events, συνεργασίες με τους κορυφαίους του είδους, αλλά και φρέσκιες ιδέες New-York inspired κάνουν must τη χειμερινή διαμονή στο ξενοδοχείο.

Αρχές Δεκεμβρίου το ξενοδοχείο παρουσιάζει για πρώτη φορά τα events-θεσμούς Moxy Fashion Runway και το Μoxy Art Fair. Κάθε μήνα ένας σχεδιαστής μόδας θα μετατρέπει τη στοά του ξενοδοχείου σε catwalk παρουσιάζοντας capsule collections, ενώ ταυτόχρονα στον ίδιο χώρο και για διάρκεια τριών εβδομάδων νέοι καλλιτέχνες θα εκθέτουν το έργο τους. Kathy Heyndels & Γιώργος Δρίτσας ανοίγουν τη σκηνή 7&16/12 αντιστοίχως.

Στο Μοxy κάνει "ckeck-in” και το πολυαγαπημένο Fashion Room Service από την δημιουργική ομάδα ΟΖΟΝ, που εδώ και 11 χρόνια αναδεικνύει νέους Έλληνες σχεδιαστές και φέρνει σε επαφή τους λάτρεις της μόδας. Στις 21 Δεκεμβρίου 25 δωμάτια του ξενοδοχείου ΜΟΧΥ, 17:00 έως τις 00:00, θα ανοίξουν τις πόρτες τους για να "προσφέρουν" στους επισκέπτες την πιο συναρπαστική fashion εμπειρία, σημείο αναφοράς και συνάντησης κορυφαίων brands, influencers, fashion & art lovers και του πιο hip crowd της πόλης.

Ο Δεκέμβριος "κλείνει" εξίσου δυνατά με ένα από τα πιο αναμενόμενα Χ-mas parties της πόλης. Στις 29/12 οι φίλοι του Μοxy θα απολαύσουν ήχους από 7 DJs του ΒΕST Radio, cocktails από τους Μoxy Bartenders με την πιο εορταστική διάθεση, με την υποστήριξη του Δήμου Αθηναίων.

Επειδή όμως η διασκέδαση στο Moxy Athens City, δεν έχει αρχή και τέλος, κάθε εβδομάδα η γυναικεία δύναμη κάνει αισθητή την παρουσία της. Κάθε απόγευμα Πέμπτης τα Blame Jo cocktails tasting classes οδηγεί, η wanna-be-your-friend resident barwoman του ξενοδοχείου Jο, με cocktails με ελληνικά ποτά αποστάγματα και υλικά που θα σε συναρπάσουν. Τις Παρασκευές 7-11μμ., η DJ Caelina μας ταξιδεύει μουσικά με τα Hey Miss DJ! sessions μεταφέροντάς μας στο mood του σαββατοκύριακου. Όσο για τις τυχερές ενοίκους του ξενοδοχείου, τα Irresistible make-up sessions από κορυφαία brands, θα τους χαρίσουν τη λάμψη πριν την έξοδό τους στην πιο cool περιοχή της Αθήνας.

Γεμάτο χρώμα και ενέργεια, το Moxy Athens City φέρνει δίπλα στα concept stores και μπαρ του κέντρου την αύρα ενός ετερόκλητου "ψηφιδωτού" της πόλης και μας προσκαλεί να ζήσουμε μαζί τις πιο όμορφες νύχτες.

Για να δεις αναλυτικά το event calendar δεν έχει παρά να επισκεφθείς το IG account @moxyathenscity

Εσείς ακόμα δεν έχετε κάνει check-in στο Moxy Athens City? #atthemoxy #moxyathenscity


"Moxy Athens City"
Σταδίου 65, Αθήνα, τηλ. 214-4082020
moxyathenscity.com
IG: @moxyathenscity

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ