5 πράγματα που θα ήθελα να ξέρω πριν διαλέξω ψυγείο ντουλάπα

Εργονομικός σχεδιασμός, μεγάλη χωρητικότητα - ένα ψυγείο ντουλάπα είναι πάντα μια καλή επιλογή, αλλά τι χρειάζεται να ξέρεις πριν επιλέξεις;

ΓΡΑΦΕΙ: MissBloom TEAM
LG

Η αναζήτηση για "ψυγείο ντουλάπα" στην Google έχει 107.000 αποτελέσματα - εγώ διάβασα ίσως τις 7.000 από αυτά. Μετά από ατελείωτες ώρες μαθαίνοντας για smart τεχνολογίες ψύξης και cooling, και πολλές επισκέψεις σε καταστήματα για να βρω το τέλειο ψυγείο ντουλάπα, μπορώ να σου πω αυτά που θα ήθελα να γνωρίζω πριν καταλήξω.

Αρχικά, γιατί ψυγείο ντουλάπα;

Αυτή είναι μια απόφαση που αφορά την οικογένεια. Αν έχεις ωστόσο το χώρο να το τοποθετήσεις και προφανώς την ανάγκη για ένα ψυγείο με μεγάλη χωρητικότητα, το ψυγείο ντουλάπα είναι ένας... πολύ εντυπωσιακός και πρακτικός μονόδρομος.

Ντουλάπα με στυλ για... κάθε στυλΠοιο να επιλέξεις. Εδώ τα πράγματα ίσως να δυσκολέψουν αν δεν έχεις γνώση στο θέμα. Οριζόντια διάταξη, κάθετη, combo, με Instaview ή χωρίς, slim ή όχι. H δική μου αναζήτηση με οδήγησε στην LG, μια εταιρία με μεγάλη γκάμα στα ψυγεία ντουλάπα και με εξαιρετικό σχεδιασμό. Αυτές είναι οι βασικές κατηγορίες που χρειάζεται να γνωρίζεις:

Δείτε περισσότερα στο womantoc.gr

Tags