Follow us

Ο Αύγουστος Κορτώ μίλησε για την υπόθεση Παπαθεοδώρου και είπε όλα όσα έπρεπε να ειπωθούν

"Δεν το χωράει το μυαλό μου - να γράφεις βιβλία για παιδιά, να κλείνεις το αρχείο του Word, και να ανοίγεις το αρχείο της κόλασης."

MissBloom TEAM
Αύγουστος Κορτώ NDP

Το μεσημέρι της Τετάρτης 2 Νοεμβρίου έγινε γνωστή η είδηση πως ο συγγραφέας παιδικής λογοτεχνίας Βασίλης Παπαθεοδώρου, έχει προφυλακιστεί για παιδική πορνογραφία ήδη από τις 18 Οκτωβρίου. Στην κατοχή του βρέθηκε πορνογραφικό υλικό με παιδιά κάτω των 12 ετών ενώ ο ίδιος ισχυρίστηκε πως κατέβασε το εν λόγω υλικό καθώς ήθελε να γράψει κάτι σχετικό.

Συνελήφθη για παιδική πορνογραφία ο γνωστός συγγραφέας παιδικής λογοτεχνίας, Βασίλης Παπαθεοδώρου

Η αποτρόπαια αυτή είδηση κάνει από χθες τον γύρο του ελληνικού διαδικτύου ενώ ο Αύγουστος Κορτώ, μέσα από ανάρτησή του στον προσωπικό του λογαριασμό στο Facebook, είπε όλα όσα έπρεπε να ειπωθούν και με τον πιο σωστό τρόπο. Συγκεκριμένα, ο Αύγουστος Κορτώ αρνήθηκε να αναφέρει το όνομα του δράστη, ωστόσο δήλωσε πως κάποτε ανήκαν στον ίδιο εκδοτικό οίκο. Ο συγγραφέας συμπλήρωσε πως αυτό που έχει συμβεί είναι κάτι που δεν χωράει το μυαλό του ενώ δε δίστασε να χαρακτηρίσει τους ανθρώπους σαν τον δράστη ως διεφθαρμένα καθίκια.

Ολόκληρη η ανάρτηση :

"Στην επίγεια κόλαση, υπάρχουν πολλά επίπεδα βαρβαρότητας και φρίκης - και το να βιάζονται παιδιά εφτά κι οχτώ χρονώ για να απολαμβάνουν το θέαμα τα διεστραμμένα καθίκια που με τον τρόπο αυτό διασπείρουν και διαιωνίζουν το ασύλληπτο, ασυγχώρητο έγκλημα, πιθανώς να είναι ο πάτος της κόλασης.

Ένα παιδί που υφίσταται τέτοια θηριώδη κακοποίηση, είναι σαν να το σκοτώνεις. Όσοι γιατροί και να πέσουν πάνω του, όση στοργή κι αν λάβει, πώς να διαχειριστεί τέτοιο τραύμα; Πώς να ορθοποδήσει, να εμπιστευτεί ενήλικους και συνομήλικους, πώς να ερωτευτεί, να δώσει συναινετικά το κορμί του; Πώς να αποφύγει τη λήθη των ουσιών που είναι συχνά η μοίρα τέτοιων ρημαγμένων παιδιών;

Δεν θέλω ούτε να γράψω τ' όνομά του, γιατί εννοείται πως τον ήξερα, στον ίδιο εκδότη ήμασταν ένα φεγγάρι. Δεν το χωράει το μυαλό μου - να γράφεις βιβλία για παιδιά, να κλείνεις το αρχείο του Word, και να ανοίγεις το αρχείο της κόλασης.

Πολλά, πολλά χρόνια φυλακή. Τίποτα άλλο."

Ο Αύγουστος Κορτώ μίλησε για την υπόθεση Παπαθεοδώρου και είπε όλα όσα έπρεπε να ειπωθούν

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ