Follow us

Όλα όσα γνωρίζουμε για τη 2η σεζόν του House of The Dragon

Η πρώτη σεζόν ολοκληρώθηκε με επεισοδιακό τρόπο και η δράση στο House of the Dragon μοιάζει σα να ξεκινά μόλις τώρα.

MissBloom TEAM
house of the dragon

O πρώτος κύκλος του House of the Dragon ολοκληρώθηκε και το κοινό είναι διχασμένο. Κάποιοι λένε ότι μόνο 6 σκηνές άξιζαν από ολόκληρο τον κύκλο, άλλοι πάλι απόλαυσαν την αργή ροή και τον τρόπο που μας έβαλε στο κλίμα το τελευταίο επεισόδιο. Όλοι πάντως συμφωνούν ότι οι επόμενοι κύκλοι αναμένονται πλέον με πολύ περισσότερο ενδιαφέρον από τον πρώτο, καθώς ένας μεγάλος εμφύλιος είναι προ των πυλών. Τι γνωρίζουμε λοιπόν αυτή τη στιγμή για τη συνέχεια της σειράς;

Το κύριο πράγμα που όλοι θέλουν να μάθουν είναι πότε θα κυκλοφορήσουν τα νέα επεισόδια. Προς το παρόν το HBO δεν έχει επιβεβαιώσει την ακριβή ημερομηνία, αλλά ο Ryan Condal, σεναριογράφος της σειράς αποκάλυψε κάποιες λεπτομέρειες που μας δίνουν μια καλύτερη ιδέα για το πότε αυτό ενδέχεται να συμβεί.

Η πρεμιέρα

Ο Condal επιβεβαίωσε στο Variety ότι τα γυρίσματα του δεύτερου μέρους θα ξεκινήσουν το 2023, στις αρχές του για την ακρίβεια. Αυτό σημαίνει ότι η πρεμιέρα θα γίνει πιθανότατα το 2024, καθώς τα γυρίσματα αυτής της σειράς διαρκούν αρκετά και η παραγωγή συνήθως μήνες αντίστοιχα.

Δείτε περισσότερα στο esquire.com.gr

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ