Follow us

Κακοκαιρία EVA το επόμενο τριήμερο | Νέο έκτακτο δελτίο της ΕΜΥ - Πότε θα χτυπήσει την Αττική [χάρτης]

Ένα βαρομετρικό χαμηλό, κινούμενο από τη Βόρεια Ιταλία προς τα νοτιοανατολικά, θα προκαλέσει το ισχυρό κύμα κακοκαιρίας EVA στη χώρα μας. Επαναλαμβάνεται το νέο έκτακτο δελτίο της ΕΜΥ.

MissBloom TEAM
καιρος EUROKINISSI

Προ των πυλών βρίσκεται η κακοκαιρία EVA, η οποία αναμένεται να χτυπήσει τη χώρα τις επόμενες ώρες με έντονα καιρικά φαινόμενα.

Το Έκτακτο Δελτίο Επικίνδυνων Καιρικών Φαινομένων που εκδόθηκε χθες, Πέμπτη,επικαιροποιείται σύμφωνα με τα τελευταία προγνωστικά στοιχεία. Επισημαίνεται πως δεν υπάρχουν ουσιαστικές διαφοροποιήσεις και επαναλαμβάνεται ως έχει.

Πιο συγκεκριμένα:

Σύστημα κακοκαιρίας με την ονομασία "EVA" δημιουργεί βαρομετρικό χαμηλό στη βόρεια Ιταλία την Παρασκευή, το οποίο θα κινηθεί νοτιοανατολικά και θα προκαλέσει επιδείνωση του καιρού σε όλη σχεδόν τη χώρα. Από το πρωί του Σαββάτου (05-11-2022) έως και τις βραδινές ώρες της Κυριακής (06-11-2022) θα εκδηλωθούν κατά τόπους επικίνδυνα καιρικά φαινόμενα που θα έχουν ως κύρια χαρακτηριστικά τα μεγάλα ύψη βροχής, τοπικά τις μεγάλες ραγδαιότητες και τη μεγάλη συχνότητα κεραυνών.

Δείτε περισσότερα στο thetoc.gr

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ