Το Lidl Plus καλωσορίζει τις γιορτές με έναν μοναδικό διαγωνισμό

Tα Lidl είναι ο δικός μας Άγιος Βασίλης και φέρνουν τα πιο υπέροχα δώρα τα Χριστούγεννα.

ΓΡΑΦΕΙ: MissBloom TEAM

Όμορφες στιγμές, ζεστές αναμνήσεις, μαγειρέματα στο σπίτι και φυσικά όμορφα δώρα! Αυτά είναι λίγα από τα συστατικά που φέρνουν τη μαγεία των Χριστουγέννων στο σπίτι μας. Τα Lidl το γνωρίζουν καλά αυτό και φέτος, γίνονται ο δικός μας Άγιος Βασίλης και μοιράζουν τα πιο όμορφα δώρα! Και μάλιστα χωρίς naughty or nice list, απλά κάνοντας τα ψώνια σου στα Lidl, μπορείς και εσύ να κερδίσεις!

Πώς θα γίνει αυτό; Φυσικά μέσα από το Lidl Plus, το οποίο επέστρεψε και πάλι με έναν σούπερ εορταστικό διαγωνισμό έως και τις 31/12/2022 και χαρίζει πλούσια δώρα.

Συγκεκριμένα:

50 τυχεροί χρήστες θα κερδίσουν (ο καθένας) χρηματικά εκπτωτικά κουπόνια Lidl Plus συνολικής αξίας 1.000€.

10 τυχεροί θα κερδίσουν από 1 Apple iPad Pro, 10 από 1 laptop Lenovo, 10 από 1 TV Samsung.

10 από 1 κονσόλα Xbox και 10 θα κερδίσουν από 1 Garmin smartwatch.

Πώς λειτουργεί ο διαγωνισμός;

Η συμμετοχή στον διαγωνισμό είναι πολύ απλή! Σκανάροντας την ψηφιακή κάρτα Lidl Plus στο ταμείο και για κάθε αγορά από 30€ και άνω, ο χρήστης λαμβάνει 1 συμμετοχή εντός της εφαρμογής Lidl Plus.

Οι συμμετοχές αποστέλλονται ηλεκτρονικά από τον ίδιο τον χρήστη μέσω της εφαρμογής, ενώ η εφαρμογή υπολογίζει αυτόματα και με ακρίβεια τις συμμετοχές που αναλογούν σε κάθε πελάτη, μετά τις αγορές του.

Όσες περισσότερες συμμετοχές συγκεντρώσει και αποστείλει, τόσες περισσότερες πιθανότητες έχει για να κερδίσει. Συνεπώς, αγορές αξίας 30€ = 1 συμμετοχή, αγορές αξίας 60€ = 2 συμμετοχές, κ.ο.κ.

Μπες κι εσύ στον πιο γιορτινό διαγωνισμό Lidl Plus και κέρδισε μεγάλα δώρα από τον δικό μας Άγιο Βασίλη!

Κατέβασε κι εσύ τώρα το Lidl Plus δωρεάν από το App Store, το Google Play ή το Huawei AppGallery, κάνε γρήγορα και εύκολα εγγραφή και πάρε μέρος στον διαγωνισμό για να απολαύσεις τα πιο plus δώρα!