Follow us

Ενδιάμεσες εκλογές στις ΗΠΑ | Σκληρή μάχη Δημοκρατικών - Ρεπουμπλικανών για τον έλεγχο του Κογκρέσου

Οι Αμερικανοί κλήθηκαν να ανανεώσουν το σύνολο της σύνθεσης της Βουλής των Αντιπροσώπων, το ένα τρίτο αυτής της Γερουσίας, να εκλέξουν κυβερνήτες και χιλιάδες τοπικούς αιρετούς.

MissBloom TEAM
Joe Biden Super Tuesday Presidential Campaign Rally In Los Angeles

Σε εξέλιξη βρίσκεται η καταμέτρηση στις ΗΠΑ για τις ενδιάμεσες εκλογές, όπου διεξάγονταν χθες Τρίτη, εκλογές απόλυτα κρίσιμες τόσο για το υπόλοιπο της θητείας του προέδρου Joe Biden, που κινδυνεύει να χάσει τις ισχνές πλειοψηφίες της παράταξής του, των Δημοκρατικών, στο Κογκρέσο, όσο και για το πολιτικό μέλλον του Ρεπουμπλικάνου Donald Trump, που ανυπομονεί να αρχίσει την προσπάθειά του να κατακτήσει ξανά τον Λευκό Οίκο.

Οι Αμερικανοί κλήθηκαν να ανανεώσουν το σύνολο της σύνθεσης της Βουλής των Αντιπροσώπων, το ένα τρίτο αυτής της Γερουσίας, να εκλέξουν κυβερνήτες και χιλιάδες τοπικούς αιρετούς. Τα οριστικά αποτελέσματα ωστόσο θα χρειαστούν ώρες, αν όχι ημέρες, για να ανακοινωθούν.

Πρώτες στατιστικές προβολές για τα αποτελέσματα στην κούρσα για τον έλεγχο της Γερουσίας

Οι Αμερικανοί ψήφισαν χθες Τρίτη στις ενδιάμεσες εκλογές που κρίνουν, μεταξύ άλλων, αν οι Δημοκρατικοί —η παράταξη του προέδρου Joe Biden— θα διατηρήσουν τον έλεγχο της Γερουσίας. Κρίνονται οι 35 από τις 100 έδρες του σώματος αυτού του αμερικανικού ομοσπονδιακού Κογκρέσου.

Δείτε περισσότερα στο thetoc.gr

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ