Follow us

The Crown | 'Ολα όσα αναμένουμε να δούμε από σήμερα, στον πέμπτο κύκλο

Ο πέμπτος κύκλος του The Crown θα καλύπτει μεταξύ άλλων το annus horibilis, την χρονιά του σκανδάλου που προκάλεσε το διαζύγιο του Καρόλου και της Diana.

MissBloom TEAM
The Crown Splash News / Ideal Image

Mε αγωνία περιμένει μάλλον το Παλάτι και σύσσωμη η βρετανική κοινωνία την πρεμιέρα σήμερα, 9 Νοεμβρίου, του πέμπτου και "καυτού" κύκλου της σειράς The Crown του Netflix.

Υπολογίζεται πως 73 εκ. σπίτια να έχουν παρακολουθήσει τη σειρά από το 2016, οπότε και ξεκίνησε να προβάλλεται ο πρώτος κύκλος, σύμφωνα με νούμερα που ανακοινώθηκαν το 2020 από το κανάλι. Τώρα λοιπόν αναμένεται να εκραγεί το διαδίκτυο, αφού ο πέμπτος θα καλύψει αφενός το μεγάλο σκάνδαλο που τάραξε συθέμελα τη βασιλική οικογένεια και σόκαρε τη Βρετανία.

Αργότερα, η Βασίλισσα Ελισάβετ θα αναφερόταν στην χρονιά του διαζυγίου του Κάρολου με την Diana και της επίμαχης συνέντευξης της στο BBC ως "annus horibilis". Αφετέρου, ο πέμπτος κύκλος καταγράφει σχετικά πρόσφατα γεγονότα, που κάποιες γενιές έχουμε ζήσει, άρα τις θυμόμαστε κι έχουμε μια προσωπική αίσθηση για όσα εκτυλίχθηκαν, άρα ακόμα μεγαλύτερο ενδιαφέρον για το πώς θα αποδοθούν.

Δείτε περισσότερα στο womantoc.gr

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr