Follow us

"Kingdom of Dreams" | Η νέα μίνι σειρά για τον πόλεμο στον κόσμο της μόδας έχει πολλή λάμψη και πολλές αποκαλύψεις

Ένα εντυπωσιακό ντοκιμαντέρ με αρχειακό υλικό που δεν έχουμε ξαναδεί και με τους πιο λαμπερούς πρωταγωνιστές.

MissBloom TEAM
σειρα Instagram

Η νέα high-end σειρά ντοκιμαντέρ μόδας για το Sky Docs, από τους δημιουργούς του "McQueen", φαίνεται συναρπαστική. Σε τέσσερα επεισόδια το ντοκιμαντέρ αφηγείται όλη την ξαφνική "έκρηξη" της μόδας από τις αρχές της δεκαετίας του 1990 έως τη δεκαετία του 2010 και ταυτόχρονα μας αποκαλύπτει τις πιο εμβληματικές στιγμές εκείνης της εποχής.

Ξεκινώντας στις αρχές της δεκαετίας του 1990, πρωτοπόροι σχεδιαστές και τολμηροί τιτάνες της βιομηχανίας εγκαινιάζουν μια χρυσή εποχή της υπέρβασης της μόδας που θα διαρκέσει τρεις δεκαετίες. Ενώ οι σχεδιαστές John Galliano, Marc Jacobs, Alexander McQueen και Tom Ford αναβαθμίζουν σε νέα επίπεδα την υψηλή ραπτική, οι οραματιστές της εποχής Bernard Arnault, Françios Pianult και Anna Wintour προσπαθούν να φέρουν την μόδα πιο κοντά στις πλατιές μάζες.

Με αρχειακό υλικό που δεν έχουμε ξαναδεί, αυτή η συναρπαστική διαδρομή στις διεθνείς πρωτεύουσες της μόδας περιγράφει λεπτομερώς πώς οι ισχυροί "μεσίτες" της λαμπερής αυτής βιομηχανίας διαμόρφωσαν το σύγχρονο τοπίο.

Δείτε περισσότερα στο womantoc.gr

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ