Follow us

Δίκη Χρυσής Αυγής: Αστυνομικός περιγράφει τα τελευταία λεπτά του Παύλου Φύσσα - "Αυτός με μαχαίρωσε"

Αστυνομικός - μάρτυρας κατέθεσε στη δίκη της Χρυσής Αυγής όπου και ανέφερε πως ο Φύσσας είπε "αυτός με μαχαίρωσε".

MissBloom TEAM
Δικαστήριο iStock

Αστυνομικός ο οποίος είναι μάρτυρας στη δίκη της Χρυσής Αυγής περιέγραψε τη συμπλοκή και τα τελευταία λεπτά ζωής του Παύλου Φύσσα. Ο ένστολος ήταν στην ομάδα των οκτώ αστυνομικών που έλαβαν εντολή να μεταβούν στο Κερατσίνι το βράδυ της δολοφονίας.

Όπως είπε ο μάρτυρας, στη δίκη που διεξάγεται στο Πενταμελές Εφετείο Κακουργημάτων, η ομάδα του έλαβε σήμα για την καφετέρια "Κοράλι" αλλά φτάνοντας εκεί κάποιος που δήλωσε αστυνομικός είπε: "Κάποιοι αναρχικοί διαπληκτίστηκαν με χρυσαυγίτες και "εντάξει έληξε "".

Ωστόσο, ο μάρτυρας μαζί με συνάδελφο του ακολούθησε το πλήθος προς την Παναγή Τσαλδάρη. "Υπήρχε οχλαγωγία. Είδα τον Παύλο Φύσσα με τον Ρουπακιά να διαπληκτίζονται. Πίσω από τον Ρουπακιά ήταν 4- 5 άτομα. Πάω να χειροπεδήσω. Βγάλαμε τα γκλομπ. Πήγα να συλλάβω έναν πίσω από τον Ρουπακιά. Μετά διαλύθηκαν άπαντες. Ο Ρουπακιάς πήγε να φύγει, προς το αυτοκίνητό του. Ο Φύσσας προσπάθησε να του επιτεθεί και εγώ έσπευσα να τον εμποδίσω. Ο Φύσσας τότε σήκωσε την μπλούζα και μου δείχνει το τραύμα, μου λέει "Όχι εμένα! (να σταματήσεις εννοούσε) αυτός με μαχαίρωσε”. Ήρθε ο συνάδελφος και είδε το μαχαίρι που είχε πετάξει ο Ρουπακιάς κοντά στο αυτοκίνητο. Ενημερώσαμε ότι έχουμε τον πιθανό δράστη που μαχαίρωσε", είπε ο μάρτυρας.

Διαβάστε περισσότερα στο TheToc.gr

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ