Follow us

ΒΙΚΟΣ Α.Ε.: Βοηθώντας το περιβάλλον στην πράξη

Η εταιρεία Βίκος για ακόμα μία φορά επέδειξε την ισχυρή περιβαλλοντική της συνείδηση με ένα εντυπωσιακό project στο οποίο φυτεύτηκαν 150 χιλιάδες δενδρύλλια σε όλη την Ελλάδα.

MissBloom TEAM
VIKOS

Yπάρχουν πολλοί τρόποι να βοηθήσεις το περιβάλλον και τον κόσμο - αλλά το πιο σημαντικό είναι να θέλεις να το κάνεις. Και αυτή την ουσιαστική επιθυμία έκανε πράξη για άλλη μία φορά η εταιρεία Βίκος μαζί με τους διακόσιους και πλέον εθελοντές που ανέλαβαν και έφεραν σε πέρας μία από τις μεγαλύτερες ενέργειες δενδροφύτευσης στην Ελλάδα.

Το Σάββατο 5 Νοεμβρίου, 200 άτομα συγκεντρώθηκαν στο Δήμο Βάρης – Βούλας – Βουλιαγμένης και βοήθησαν να φυτευθούν 1000 δενδρύλλια, στο πλαίσιο της 3ης πανελλήνιας εθελοντικής φύτευσης του περιβαλλοντικού οργανισμού We4all, με την υποστήριξη της εταιρείας Βίκος.

ΒΙΚΟΣ Α.Ε.: Βοηθώντας το περιβάλλον στην πράξη

Όμως σύμφωνα με τα στοιχεία που συνέλεξε η We4all σε όλη την Ελλάδα έγιναν πάνω από 150 χιλιάδες φυτεύσεις, κάτι που ενθαρρύνει τους διοργανωτές να συνεχίσουν ακόμα πιο δυναμικά για την επόμενη χρονιά.

Οι αξίες της εταιρείας Βίκος - Το περιβάλλον μπροστά

Οι δενδροφυτεύσεις δεν είναι νέος τόπος για τη Βίκος Α.Ε.. Η εταιρεία έχει σημαντικό ιστορικό δενδροφυτεύσεων που χρονολογείται από το 1996.

Η προσπάθεια αυτή είναι στο πλαίσιο της στρατηγικής της εταιρείας να εφαρμόζει μία σειρά ενεργειών για τη μείωση του ανθρακικού αποτυπώματος και συνακόλουθα για την αντιμετώπιση του φαινομένου του θερμοκηπίου και της ποιότητας του αέρα. Μάλιστα μέσω των δενδροφυτεύσεων που έχουν ήδη πραγματοποιηθεί, αντισταθμίζονται πλήρως οι άμεσες εκπομπές CO2 που σχετίζονται με την εμφιάλωση του φυσικού μεταλλικού νερού Βίκος.

VIKOS

Δύναμή μας η ροή μας

Η συνεργασία της εταιρείας Βίκος με τη We4all είναι διαρκής και έχει στρατηγική σημασία για τους περιβαλλοντικούς στόχους της εταιρείας. Ήδη από τον Ιούνιο του 2021 και μέχρι σήμερα έχουν φυτέψει 4.300 δενδρύλλια και συνεχίζουν στο πλαίσιο των δράσεων και πρωτοβουλιών "Ο Β-οίκος της ζωής μας". Μάλιστα, για τις ενέργειες αυτές, η Ειρήνη Κωνσταντοπούλου, Corporate & Marketing Technology Manager της Βίκος Α.Ε, δήλωσε σχετικά: "Η εταιρεία Βίκος είναι και φέτος παρούσα, μαζί με τη we4all, για να τηρήσει την υπόσχεση της για την προστασία και την αγάπη προς το Περιβάλλον. Ο πλανήτης είναι το κοινό μας σπίτι και η προστασία και η ευημερία του είναι καθήκον όλων μας".

Ο Γιάννης Ηλιόπουλος, συνιδρυτής της We4all, δήλωσε σχετικά: "Δράσεις όπως η σημερινή μας δίνουν δύναμη και ενέργεια να συνεχίσουμε ακούραστα το έργο μας, γιατί βλέπουμε το όραμα μας να παίρνει μορφή με συνοδοιπόρους την κοινωνία και την πολιτεία".

VIKOS

O Δήμαρχος Βάρης Βούλας Βουλιαγμένης κ. Γρηγόρης Κωσταντέλλος έδωσε το σύνθημα της ημέρας: "Σήμερα ξεκινάμε, σήμερα είναι άλλη μία αρχή. Το σύνθημα είναι "Φυτεύουμε!". Ότι μπορεί ο καθένας ώστε να συνδράμει και να συνεισφέρει: οι τοπικές κοινωνίες, οι εταιρείες και ο καθένας μας χωριστά."

Ραντεβού στην επόμενη δενδροφύτευση!

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ