Follow us

Κιβωτός του Κόσμου | Ψάχνουν και για κακουργήματα - Πάνω από 10 οι καταγγελίες - Ξεκινούν οι καταθέσεις

Οι μάρτυρες που επιθυμούν να καταθέσουν φαίνεται να αυξάνονται καθημερινά, ανάμεσά τους και ένας κάτοικος εξωτερικού, πρώην τρόφιμος δομής της "Κιβωτού".

MissBloom TEAM
κιβωτος

Η σύζυγος του πατέρα Αντώνιου, πρόεδρος, δύο αλλοδαποί πρώην τρόφιμοι, ένας προπονητής μπάσκετ και μία κοινωνική λειτουργός αποτελούσαν το διοικητικό συμβούλιο της ΜΚΟ "Κιβωτός του Κόσμου", σύμφωνα με την καταχώρηση στο Γενικό Εμπορικό Μητρώο, που δημοσιεύθηκε στις 5 Σεπτεμβρίου 2022, με θητεία 2 έτη.

Κάποιοι κάνουν λόγο για ένα "οικογενειακό"-ελεγχόμενο διοικητικό συμβούλιο, με την σύζυγο του πατέρα Αντώνιου Παπανικολάου, να έχει "προεδρική" εποπτεία και εκπροσώπηση. Στις 22 Αυγούστου, έγινε γενική συνέλευση των μελών του ΔΣ, την 1η Σεπτεμβρίου καταχωρήθηκε στο Γενικό Εμπορικό Μητρώο και στις 5 Σεπτεμβρίου δημοσιεύτηκε.

Ένας 35χρονος πρώην τρόφιμος από το Ιράκ, το 2017 απέκτησε την ελληνική ιθαγένεια καθώς είχε ολοκληρώσει την παρακολούθηση έξι τάξεων δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης ελληνικού σχολείου στην Ελλάδα την 30-06-2006. Αυτός ο πρώην τρόφιμος έγινε μέλος του διοικητικού συμβουλίου, όπως και ένας ακόμη με την ίδια διαδικασία. Ένα ακόμη μέλος του Δ.Σ. είναι προπονητής μπάσκετ, όπως επίσης και μία κοινωνική λειτουργός, η οποία εκτός των άλλων φαίνεται να οργάνωσε το 2019 τη δομή της ΜΚΟ, στην Καλαμάτα, σε χώρο που είχε παραχωρηθεί από δωρεά επιχειρηματία. Γενικός διευθυντής της ΜΚΟ, είναι αλλοδαπός πρώην τρόφιμος της, και υπεύθυνος επικοινωνίας, επίσης πρώην τρόφιμος της "Κιβωτού".

Δείτε περισσότερα στο thetoc.gr

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ