Follow us

#AllThingsXmas – Aνακαλύψαμε το μέρος που θα σου προσφέρει την απόλυτη χριστουγεννιάτικη μαγεία

Τα notos γίνονται ο απόλυτος Christmas προορισμός και μας καλούν να ζήσουμε μοναδικές shopping εμπειρίες.

MissBloom TEAM
notos

Η πιο μαγική εποχή του χρόνου έφτασε και επίσημα στα πολυκαταστήματα notos με τις νέες εντυπωσιακές βιτρίνες, που μας μεταφέρουν σε ένα κόσμο γιορτινό και συγχρόνως παραμυθένιο. Όλοι περιμένουμε με ανυπομονησία τις γιορτές των Χριστουγέννων και τις συνδυάζουμε στο μυαλό μας με ατέλειωτες βόλτες στην στολισμένη πόλη. Για το λόγο αυτό τα πολυκαταστήματα notos φροντίζουν να συνδυάσουν την απόλυτη εμπειρία shopping με την γιορτινή χριστουγεννιάτικη διάθεση μέσα σε ένα μαγικά στολισμένο περιβάλλον.

#AllThingsXmas – Aνακαλύψαμε το μέρος που θα σου προσφέρει την απόλυτη χριστουγεννιάτικη μαγεία

Φέτος, οι Χριστουγεννιάτικες βιτρίνες των notos καταφέρνουν να μεταφέρουν όποιον σταθεί μπροστά τους σε ένα μαγικό χώρο που έχει βγει από παραμύθι. Χριστουγεννιάτικες μπάλες, πολύχρωμα σπίτια, καρυοθραύστες, αερόστατα και λαμπερά αστέρια στον ουρανό συνθέτουν τον γιορτινό χαρακτήρα των πολυκαταστημάτων και μας φέρνουν όλο και πιο κοντά στο πνεύμα των Χριστουγέννων.

notos

Το concept των φετινών Χριστουγεννιάτικων βιτρινών δημιουργήθηκε μέσα από την ανάγκη των πολυκαταστημάτων να δώσουν στις γιορτές ένα χαρούμενο και γλυκό χαρακτήρα βγαλμένο από παραμύθι χωρίς όμως να απουσιάζει η signature κομψότητα των Fashion Brands.

notos

Πρωτότυπες και ευφάνταστες προτάσεις Χριστουγεννιάτικης διακόσμησης για κάθε γούστο, ύφος και ηλικία σας περιμένουν στα Xmas Markets Αθήνας και Θεσσαλονίκης. Ο 7ο όροφος του πολυκαταστήματος notos Αθήνας γέμισε με φωτάκια, χριστουγεννιάτικα δέντρα χιονισμένα και μη, αστέρια, δώρα και πολλά στολίδια που δημιουργήσαν αμέσως μια μοναδική ατμόσφαιρα. Στην Θεσσαλονίκη, στη στοά Χιρς ξεχωριστή θέση έχει το μικρό "χωριό" του πολυκαταστήματος, που αποτελείται από πολύχρωμες ρόδες, χριστουγεννιάτικα χρωματιστά σπιτάκια, καρουσέλ, χιονισμένα έλατα, την πίστα πατινάζ και τους χριστουγεννιάτικους στρατιώτες παραταγμένους και έτοιμους να μας παρασύρουν σε ένα κόσμο μαγικό και παραμυθένιο.

notos

Αδιαμφισβήτητα, τα πολυκαταστήματα notos αποτελούν τον απόλυτο προορισμό για τις εορταστικές αγορές. Μία τεράστια ποικιλία από επώνυμα ξένα και ελληνικά brands, περιμένουν όσους λατρεύουν τη μόδα αλλά και τα Χριστούγεννα.

Enjoy the Fashion Ride που χαρίζουν για φέτος τα πολυκαταστήματα notos, αφεθείτε στη μαγεία των γιορτών και κάντε την Christmas shopping εμπειρία αξέχαστη!

notos

Ακολουθήστε τα πολυκαταστήματα notos σε Instagram, Facebook & YouTube.

Social channels: IG: @notosofficial, FB:@notosGreece, YouTube @notosofficial & TikTok: @notos_official

Web: www.notos.gr

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ