Follow us

Μουντιάλ 2022 | Σάλος για την εμφάνιση του Μorgan Freeman στην τελετή έναρξης - Γιατί φορά γάντι στο αριστερό του χέρι

Τι είναι η ινομυαλγία - το σύνδρομο που ταλαιπωρεί τον Μorgan Freeman και τον υποχρεώνει να φορά ειδικό γάντι.

MissBloom TEAM
Morgan Freeman

Η συμμετοχή του Αμερικανού ηθοποιού Μorgan Freeman στην τελετή έναρξης της πιο αμφιλεγόμενης διοργάνωσης Παγκοσμίου Κυπέλλου που φιλοξενείται από την Κυριακή στο Κατάρ έχει προκαλέσει ποικίλα σχόλια και οξύτατες αντιδράσεις, ενώ ερωτήματα γεννώνται από την εμφάνισή του με ένα μεγάλου μεγέθους δερμάτινο γάντι στο αριστερό του χέρι.

"Πουλημένο" τον χαρακτηρίζουν πολλοί φίλαθλοι του ποδοσφαίρου από όλο τον κόσμο ενώ πολλοί φθάνουν στο σημείο να γράφουν ότι "έχει αίμα στα χέρια του", καταδικάζοντας με αυτό τον αιχμηρό τρόπο και την ίδια τη διοργάνωση για καταπάτηση ανθρωπίνων δικαιωμάτων.

Για το Κατάρ έχουν διατυπωθεί πάρα πολλές καταγγελίες για καταπάτηση των ανθρωπίνων δικαιωμάτων, μετά τους 6.500 θανάτους εργατών στα εργοτάξια των γηπέδων και των υπολοίπων εγκαταστάσεων τα τελευταία χρόνια.

Μερικοί, μάλιστα, έφτασαν στο σημείο να αποκαλέσουν τον Μorgan Freeman "πράκτορα του Κατάρ", επειδή το 2010 είχε μπερδέψει τα λόγια του στην ομιλία του υπέρ της υποψηφιότητας των ΗΠΑ για τη φετινή διοργάνωση, δηλώνοντας τότε "συγγνώμη, ξέχασα μια σελίδα".

Δείτε περισσότερα στο thetoc.gr

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ