Follow us

Βρετανή μητέρα σκότωσε τον παιδόφιλο που είχε κακοποιήσει τους 3 γιους της- Μίλησε στο BBC μόλις αποφυλακίστηκε

Για πρώτη φορά, η μητέρα από το ανατολικό Λονδίνο που σκότωσε τον παιδόφιλο που είχε κακοποιήσει σεξουαλικά τα παιδιά της, δίνει τηλεοπτική συνέντευξη.

MissBloom TEAM
δολοφονια

Πριν από οκτώ χρόνια, η Βρετανίδα Σάρα Σαντς, μητέρα πέντε παιδιών, μαχαίρωσε μέχρι θανάτου έναν παιδόφιλο. Ο άνδρας είχε κακοποιήσει σεξουαλικά τους τρεις γιους της. Η συγκλονιστική ιστορία της οικογένειας από το ανατολικό Λονδίνο, έρχεται ξανά στην επικαιρότητα μετά την αποφυλάκιση της Σάρα Σαντς.

Για πρώτη φορά, η μητέρα που πήρε το νόμο στα χέρια της, μίλησε μαζί με τους τρεις γιους της στο BBC News. Οι τρεις νεαροί άνδρες μίλησαν για το πώς αισθάνονται για την πράξη αυτοδικίας που έκανε η μητέρα τους και τα ανεπούλωτα τραύματά τους.

Η νύχτα που η Σάρα Σαντς απέδωσε δικαιοσύνη

Ήταν μια φθινοπωρινή νύχτα του 2014, όταν η Σάρα Σαντς βγήκε από τη μεζονέτα της οικογένειας στο ανατολικό Λονδίνο, φορώντας ένα ρούχο με κουκούλα κατεβασμένη ώστε να καλύπτει το πρόσωπό της. Ήταν οπλισμένη με ένα μαχαίρι. Περπάτησε λίγα μέτρα μέχρι τη γειτονική πολυκατοικία για να φτάσει στο σπίτι του ηλικιωμένου άνδρα.

Οι κάμερες του κλειστού κυκλώματος ασφαλείας (CCTV) της πολυκατοικίας κατέγραψαν την είσοδό της.

Μόλις έφτασε εκεί, μαχαίρωσε οκτώ φορές τον Μάικλ Πλίστεντ. Φεύγοντας, άφησε το θύμα της να αιμορραγεί ακατάσχετα κάτι που σύντομα οδήγησε στον θάνατό του.

Αργότερα, το δικαστήριο περιέγραψε την πράξη της ως μια επίθεση "προαποφασισμένη".

Το 2014 ο Πλίστεντ ήταν 77 ετών. Είχε συλληφθεί για τα σεξουαλικά αδικήματα σε βάρος των τριών αγοριών. Το δικαστήριο, είχε κρίνει ότι τα αδικήματά του είχαν τελεστεί στη συνοικία Σίλβερταουν όπου ζούσε. Την εποχή που δολοφονήθηκε, τα αγόρια ήταν ανήλικα και έτσι τα ονόματά τους δεν είχαν δημοσιοποιηθεί και δεν είχε αποκαλυφθεί ότι ήταν οι γιοι της δολοφόνου του.

Δείτε περισσότερα στο womantoc.gr

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ