The Crown | Η έμπιστη φίλη της βασίλισσας Ελισάβετ και της πριγκίπισσας Μαργαρίτας χαρακτήρισε τη σειρά "απόλυτη φαντασία"

Η Lady Anne Glenconner εξηγεί ποιες σκηνές του ‘The Crown’ δεν βασίζονται σε πραγματικά γεγονότα.

ΓΡΑΦΕΙ: MissBloom TEAM

Η έμπιστη φίλη της βασίλισσας Ελισάβετ και της πριγκίπισσας Μαργαρίτας, Lady Anne Glenconner, μίλησε στο BBC 4 για τους λόγους που δεν βλέπει το ‘The Crown’ και γιατί πιστεύει ότι είναι "απόλυτη φαντασία".

Η Glenconner που έκανε παρέα για χρόνια τόσο με την βασίλισσα όσο και με την αδελφή της είπε χαρακτηριστικά πως "είναι τόσο άδικο για τα μέλη της βασιλικής οικογένειας" ενώ εξηγώντας ότι η σειρά είναι απόλυτη φαντασία τόνισε πως "το πρόβλημα είναι πως ο κόσμος, ειδικά στην Αμερική, το πιστεύουν απόλυτα. Είναι τόσο εκνευριστικό. Δεν το βλέπω γιατί με θυμώνει".

Η σκηνή που την εκνεύρισε περισσότερο ήταν στο επεισόδιο που παρουσιάζει τον θάνατο της αδελφής του πρίγκιπα Φιλίππου, πριγκίπισσας Cecile, σε αεροπορικό δυστύχημα. Η Glenconner εξήγησε ότι είναι απόλυτα ψευδές αυτό που παρουσίασε η σειρά, ότι δηλαδή ο δούκας του Εδιμβούργου πίεζε την αδελφή του να μπει στο αεροπλάνο που τελικά συνετρίβη. "Το να πεις κάτι τέτοιο για ανθρώπους είναι απόλυτα αποκαρδιωτικό. Κανείς δεν θέλει να καταστρέφονται οι σχέσεις του με τέτοιο τρόπο".

Δες περισσότερα στο Harpersbazaar.gr