Follow us

"Amber Alert" | Η αληθινή υπόθεση δολοφονίας του 14χρονου κοριτσιού πίσω από το παγκόσμιο δίκτυο συναγερμού

Το παγκόσμιο δίκτυο συναγερμού για περιστατικά εξαφάνισης ή απαγωγής ανηλίκων κρύβει μια ιστορία πόνου, που δεν δικαιώθηκε ποτέ.

MissBloom TEAM
δολοφονια iStock

Τα τελευταία 26 χρόνια την ημέρα της 13ης Ιανουαρίου, η Donna Norris βρίσκεται ακριβώς στο ίδιο σημείο μαζί με την υπόλοιπη οικογένεια της και κοντινούς φίλους. Συγκεντρώνονται όλοι μαζί σε ένα τεράστιο πάρκινγκ κοντά στην παλιά τους γειτονιά στο Άρλινγκτον του Τέξας και σιγοτραγουδούν υπό το φως κεριών. Είναι το σημείο όπου εθεάθη για τελευταία φορά ζωντανή η 9χρόνη κόρη της Amber Hagerman, πριν την απαγωγή και δολοφονία της. "Η ημέρα αυτή είναι πάντοτε γεμάτη με γλυκόπικρα συναισθήματα και φυσικά πολλά δάκρια" δηλώνει η μητέρα της στο abcNews.

Η συγκλονιστική υπόθεση εξαφάνισης και δολοφονίας της μικρής Amber το 1996, δεν ήταν ούτε η πρώτη αλλά – δυστυχώς – ούτε και η τελευταία αρπαγή ανηλίκου που σημειώθηκε τόσο στις ΗΠΑ, όσο και στον υπόλοιπο κόσμο, ωστόσο φρόντισε να μετατραπεί σε κινητήριο δύναμη για μια σπουδαία εφεύρεση, που μέχρι σήμερα έχει σώσει εκατοντάδες παιδιά και ανθρώπους σε κίνδυνο.

Δείτε περισσότερα στο womantoc.gr

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ