Follow us

Οι 10 καλύτερες σκηνές του Love Actually που κλείνει αισίως τα 20 του χρόνια

Γιατί το Love Actually είναι η καλύτερη χριστουγεννιάτικη ταινία.

MissBloom TEAM
ΤΑΙΝΙΑ imdb

Η σπονδυλωτή ταινία Love Actually ("Αγάπη είναι..." στα ελληνικά) πάει χέρι- χέρι με το Χριστουγεννιάτικο δέντρο, τους κουραμπιέδες και τα μελομακάρονα. Ένα feel good έργο για όλη την οικογένεια με δυο μεγάλους πρωταγωνιστές: την αγάπη και την εορταστική περίοδο, όταν όλα μπορούν να συμβούν.

Η ταινία γίνεται φέτος είκοσι ετών και μάλιστα πρόκειται να προβληθεί εκπομπή αφιερωμένη στο γεγονός, το "20 years later a Diane Sawyer special", με τη δημοσιογράφο να μιλά με τους πρωταγωνιστές και τον δημιουργό της ταινίας, Richard Curtis που έγραψε και σκηνοθέτησε την ταινία.

Το Love Actually ακολουθεί οκτώ ζεύγη ανθρώπων στις ζωές τους κατά τον φρενήρη μήνα πριν τις γιορτές. Η ταινία έχει αγαπηθεί όσο λίγες για την τρυφερότητα, την αισιοδοξία, αλλά και τις ανθρώπινες στιγμές της.

Πάμε;

10. Ο Κόλιν από τη Μ. Βρετανία ζει επιτέλους το όνειρό του στις ΗΠΑ, όταν από την πρώτη κιόλας στιγμή που φτάνει, μπαίνει τυχαία σε ένα μπαρ και γνωρίζει όχι μία, αλλά τρεις ελεύθερες κοπέλες που τον θέλουν. Μάλιστα θρυλείται ότι ο ηθοποιός επέστρεψε συμβολικά στην παραγωγή την επιταγή του για την σκηνή που τον ξεντύνουν τρεις κοπέλες ταυτόχρονα, λέγοντας πως ήταν "υπερβολικά διασκεδαστικό για να πληρωθώ".

Δείτε περισσότερα στο womantoc.gr

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ