Follow us

5 πράγματα που πρέπει να κάνεις φέτος τις γιορτές

Η πολυαναμενόμενη εορταστική περίοδος ξεκίνησε και επίσημα. Έκανες τα σχέδιά σου; To CÎROC Squad βάζει την έμπνευση για τις πιο λαμπερές γιορτές γεμάτες διασκέδαση στην πόλη.

MissBloom TEAM
Ciroc mpouzoukia

Ο Δεκέμβριος είναι παραδοσιακά ο πιο λαμπερός και αισιόδοξος μήνας της χρονιάς. Και πώς να μην είναι όταν ήδη από τις πρώτες μέρες του, οι πόλεις και ο κόσμος φορούν τα γιορτινά τους ενόψει των γιορτών. Ναι, αυτή είναι η αγαπημένη γιορτή όλων και όχι άδικα, μιας και ελάχιστοι γύρω μας δείχνουν να μην απολαμβάνουν τα φωτάκια, τις μουσικές, τα γλυκά, την playful διάθεση, τη διασκέδαση και τις εξόδους στις στολισμένες πόλεις.

Δεν θα μπορούσαμε κι εμείς να αποτελούμε εξαίρεση, μιας και ανέκαθεν οι γιορτές στην πόλη είχαν ξεχωριστή θέση στην καρδιά μας.

Και η καλύτερη έμπνευση για τη διασκέδαση των γιορτών φέτος ήρθε φυσικά από τo CÎROC Squad. Κέισι Μίζιου, Χαρά Παππά, Κωνσταντίνα Κωνσταντινίδη, Ανδρομάχη Δημητροπούλου, Bill Roxenos, Dj Kas και Κωνσταντίνος Τσάγκαρης μοίρασαν απλόχερα γιορτινή διάθεση και glam στυλ σε 3 festive night outings στην πόλη προ(σ)καλώντας μας να #CΙROCyourCity και να διασκεδάσουμε με luxury στυλ και playful διάθεση. Τι θέλουμε λοιπόν, να κάνουμε οπώσδήποτε φέτος;

5 πράγματα που πρέπει να κάνεις φέτος τις γιορτές

Να ανακαλύψουμε νέα μπαρ

Κάτι που αγαπάμε πολύ, είναι να ανακαλύπτουμε νέα στέκια. Αναζητούμε μανιωδώς για νέα μπαρ -είναι ο τυπικός στόχος στα couples nights out- γιατί μας αρέσει να δοκιμάζουμε. Εκτός από την διακόσμηση και τέλεια ατμόσφαιρα ενθουσιαζόμαστε με τα πρωτότυπα finger foods αλλά και τα cocktails του μενού. Φυσικά, ξέρουμε από τώρα τι θα παραγγείλουμε. Όσο για το ποτό μας, θα ζητήσουμε ένα CÎROC and Tonic με την αγαπημένη μας βότκα CÎROC που δεν την αλλάζουμε με καμία άλλη. To CÎROC Squad επέλεξε να διασκεδάσει στο Rock & Roll στο Κολωνάκι, και φυσικά πρέπει να πάμε!

ciroc bar

Να απολαύσουμε dance nights

Γιορτές χωρίς βραδιές που έχουν πολύ χορό δεν υπάρχουν. Το CÎROC Squad διασκέδασε και χόρεψε στο θρυλικό Dybbuk και φυσικά αποτελεί μια τέλεια επιλογή για να ακούσει κανείς dance μουσική και να κάνει #CelebratewithCIROC !

ciroc club
Festive happenings, μουσική που μας παρασύρει, καλός κόσμος, glam looks, playful διάθεση και είμαστε πανέτοιμες για να γίνουμε οι βασίλισσες του dancefloor. Eυτυχώς, μπορεί να διαφέρουμε όλες σαν χαρακτήρες, αλλά τα γούστα μας στο ποτό είναι ακριβώς τα ίδια.

ciroc club

Να πάμε στα μπουζούκια

Η παρέα γίνεται ένα τραγουδώντας αγαπημένα κομμάτια, ένα τσούγκρισμα μας φέρνει πιο κοντά στη διασκέδαση, γιατί τα συναισθήματα δεν κρύβονται και αυτό είναι που κάνει τις live μουσικές σκηνές μία από τις πιο αυθεντικές celebrational εμπειρίες σε κάθε ελληνική πόλη. Ο πραγματικός μας εαυτός βγαίνει προς τα έξω και μας σπρώχνει να νιώσουμε, να χορέψουμε, να ζήσουμε μια πραγματική glam ελληνική βραδιά διασκέδασης. To CÎROC Squad μας έδωσε την καλύτερη έμπνευση διασκεδάζοντας πρώτο τραπέζι στο Romeo Club και στο Fantasia Live - κάνε κράτηση, πάρε την παρέα σου, μπες στο πιο celebrational mood σου και ετοιμάσου για ultra premium εμπειρία διασκέδασης #CelebratewithCIROC style!

Ciroc mpouzoukia

Να φορέσουμε το party mood μας

Τα σακάκια και τα chinos πρέπει να δώσουν τη θέση τους σε glam looks και playful διάθεση. Αυτές τις γιορτές είναι σημαντικό να βγούμε λίγο από την comfort zone μας, να δοκιμάσουμε στυλ που δεν... είναι του στυλ μας, να μπούμε σε party mood και να ζήσουμε τις πιο όμορφες εμπειρίες. Λάμψη, παγιέτες, εντυπωσιακά αξεσουάρ, sparkling style είναι ο στόχος της γιορτινής σεζόν για διασκέδαση στην πόλη και πού θα βρεις καλύτερη έμπνευση παρά από την Χαρά Παππά, Κέισι Μίζιου, Κωνσταντίνα Κωνσταντινίδη και Ανδρομάχη Δημητροπούλου, a.k.a. τα κορίτσια του CÎROC Squad που ξέρουν να διασκεδάζουν με στυλ!

Ciroc mpouzoukia

Να διασκεδάσουμε

Ωραίο το χουχούλιασμα, υπέροχες οι οικογενειακές στιγμές στο σπίτι, αλλά δεν ξεχνάμε ότι οι εμπειρίες και οι αναμνήσεις χτίζονται όταν βγαίνουμε έξω από την καθημερινότητά μας, δοκιμάζουμε νέες γεύσεις, γνωρίζουμε νέους ανθρώπους και ζούμε στιγμές που δεν έχουμε ξαναζήσει. Φέτος, επιτέλους μπορούμε να βγούμε και πάλι, να δούμε φίλους, να χορέψουμε, να απολαύσουμε με playful διάθεση.

Ciroc

Ειδικά τώρα που βρισκόμαστε στην εορταστική περίοδο το CÎROC Squad αποτελεί την τέλεια έμπνευση για να οργανώσουμε τις πιο celebrational στιγμές μας, όπου και να είναι αυτές: Παραμονή ή ανήμερα, ή οποιοδήποτε άλλο βράδυ επιλέξεις να γιορτάσεις αρκεί μόνο να έχεις γιορτινή διάθεσή και… άσε την ultra-premium CÎROC Vodka να συνοδεύσει με τον πιο luxury τρόπο τις στιγμές αυτές!

#CΙROCyourCity #CelebratewithCIROC


Απολαύστε υπεύθυνα

Το παρόν περιεχόμενο απευθύνεται αποκλειστικά σε άτομα άνω των 18 ετών.

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr