Follow us

Τα χριστουγεννιάτικα premium επιδόρπια που θα ενθουσιάσουν τους καλεσμένους σου στο χριστουγεννιάτικο ρεβεγιόν

Τρεις νέες γεύσεις παγωτού και ένα γλυκάκι υπόσχονται να δώσουν έξτρα μαγεία και γεύση και στις γιορτές σου.

MissBloom TEAM
Kayak

Χριστούγεννα: Μέρες λαμπερές, αισιόδοξες και οικογενειακές. Βόλτες, έξοδοι με φίλους, δώρα και πολλά γεύματα είναι μερικά από τα βασικά χαρακτηριστικά της υπέροχης αυτής γιορτής στην Ελλάδα. Και αν οι περισσότεροι ονειρεύονται ήδη τα εδέσματα του εορταστικού τραπεζιού, τη γαλοπούλα, τις πεντανόστιμες πίτες και το ξεροψημένο χοιρινό με τις ζουμερές πατάτες, εγώ ήμουν πάντα άνθρωπος του επιδορπίου. Ανέκαθεν εξάλλου πίστευα ότι ένα πετυχημένο γεύμα φαίνεται στο τέλος, δηλαδή στο γλυκό. Αν το γλυκό είναι σωστό, τότε και το γεύμα απογειώνεται.

Δεν ξέρω πώς, αλλά τα τελευταία χρόνια δείχνω μία ιδιαίτερη αδυναμία στο παγωτό. Ναι, ακόμα και τον Δεκέμβριο ο ουρανίσκος μου αποζητά και απολαμβάνει δεόντως το παγωτό, ίσως και περισσότερο από την περίοδο του καλοκαιριού. Για τα φετινά Χριστούγεννα ωστόσο, ήθελα κάτι διαφορετικό και ιδιαίτερο. Τις κλασικές γεύσεις τις αγαπώ και τις τιμώ, αλλά αποζητούσα μία γευστική πρόκληση. Και την βρήκα!

Η αγαπημένη μου Kayak, στο πλαίσιο του εορταστικού mood εμπλουτίζει την ποικιλία των παγωτών της, με τις premium limited edition γεύσεις οι οποίες κυκλοφορούν ειδικά για τα Χριστούγεννα! Και όταν λέμε premium γεύσεις το εννοούμε 100% μιας και τόσο η πολυτέλεια όσο και η εορταστική διάθεση είναι εμφανής σε κάθε μπουκιά.

Οι νέες premium γεύσεις είναι τρεις:

ΣΟΚΟΛΑΤΑ GRAND MARNIER

Είναι το γνωστότερο κεχριμπαρένιο λικέρ: Ο λόγος για το GrandMarnier! Πρόκειται για ένα μοναδικό συνδυασμό υψηλής ποιότητας κονιάκ και μιας ιδιαίτερης ποικιλίας πορτοκαλιών Citrus Bigaradia, από την Καραϊβική. Διαθέτει φανταστικό άρωμα πορτοκαλοανθών μαζί με μία πολυσύνθετη γεύση πορτοκαλιού, βανίλιας και καραμέλας. Στην Kayak, αυτό το γοητευτικό λικέρ αναμείχθηκε με πραγματική σοκολάτα. Βελούδινο και γοητευτικό στην υφή, λιώνει στο στόμα απελευθερώνοντας τη λεπτή γεύση της σοκολάτας και το απαλό άρωμα του λικέρ, πλημμυρίζοντας τον ουρανίσκο με γιορτινές νότες φρούτων και μπαχαρικών. Πρόκειται για μια ιδιαίτερη γεύση που συνδυάζει τη γλυκιά ευχαρίστηση της ποιοτικής σοκολάτας και την κλασσική μεγαλοπρέπεια του λικέρ.

Τα χριστουγεννιάτικα premium επιδόρπια που θα ενθουσιάσουν τους καλεσμένους σου στο χριστουγεννιάτικο ρεβεγιόν

ΚΑΝΕΛΑ

Οι αλχημιστές των Kayak θέλησαν να δημιουργήσουν μία γεύση με έμπνευση από την Πόλη. Και κάπως έτσι "γεννήθηκε" το παγωτό κανέλα. Βασισμένη στο ομώνυμο μπαχαρικό το οποίο χάρη στην ιδιαίτερη και άκρως ξεχωριστή γεύση του, ανασύρει αυτόματα στον νου και μνήμες παιδικής ανεμελιάς, η "Κανέλα" της Kayak συνοψίζει όλη την χάρη του αγαπημένου καρυκεύματος σε ένα μόνο scoop.

KAYAK

SORBET ΣΑΜΠΑΝΙΑ

Δροσερό, premium Σορμπέ Σαμπάνιας φτιαγμένο αποκλειστικά από την βραβευμένη ελληνική εταιρεία παγωτού Κayak. Πρωταγωνιστής στο γιορτινό τραπέζι, αποτελεί ιδανική επιλογή για την υποδοχή του νέου έτους, Cheers!

Εκτός από τις τρεις παραπάνω γεύσεις, τις οποίες δοκίμασα και έχω ήδη αγαπήσει, υπάρχει και το χριστουγεννιάτικο semifreddo για έξτρα δόσεις απόλαυσης. Ποιος άλλωστε θα μπορούσε να αντισταθεί στο αγαπημένο semifreddo, ειδικά όταν έχει την υπογραφή της Kayak;

SEMIFREDDO

KAYAK

Κυκλοφορεί σε φίνες γεύσεις όπως salty caramel, choco lovers, raspberry, τσιχλόφουσκα.

Σε περίπτωση που δεν έχεις δοκιμάσει semifreddo θα σου πω ότι είναι κάτι ανάμεσα σε παγωτό και μους, ένα κρεμώδες γλυκό σε sticks, το οποίο σερβίρεται παγωμένο (-6°C -10°C). Δεν κρυσταλλώνoυν γι’ αυτό και διατηρούν μια πολύ πλούσια γεύση & αφράτη, βελούδινη υφή. Ενόψει εορτών τα semifreeddo φορούν τα γιορτινά τους και στολίζονται με πολύχρωμα χριστουγεννιάτικα sprinkles.

Αν σου κίνησα την περιέργεια με τις περιγραφές μου, δεν έχεις παρά να επισκεφθείς τις Boutique Kayak Ice Cream και καλή σου απόλαυση!

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ