Follow us

Festive in the city | Ποια είναι τα είδη διασκέδασης στην πόλη;

Τι επιλογές έχεις να βγεις στην πόλη; Το CÎROC Squad μας δίνει την έμπνευση για τις celebrational βραδιές μας τις γιορτές!

Ciroc

Πώς μαθαίνεις μία πόλη; Βόλτες στα παλιά κομμάτια της, γνωριμία με τα αξιοθέατα, μιλώντας με τους ανθρώπους της και φυσικά γνωρίζοντας τη νυχτερινή ζωή της. Ο καλύτερος τρόπος για να γνωρίσεις πραγματικά και να μάθεις μια πόλη είναι να την κυκλοφορήσεις το βράδυ. Οι μέρες των γιορτών είναι η ιδανική περίοδος να απολαύσεις το το nightlife της πόλης, κάνοντας κάθε νύχτα γιορτή! Κάπως έτσι διασκέδασε και το CÎROC Squad σε iconic εξόδους στην Αθήνα και μας έκανε να εμπνευστούμε για τις δικές μας βραδιές στην πόλη, παρέα με τη CÎROC.

Festive in the city | Ποια είναι τα είδη διασκέδασης στην πόλη;

Δεν υπάρχει αμφιβολία ότι η νυχτερινή ζωή στην πόλη είναι πλούσια και σίγουρα θα βρεις την ιδανική διασκέδαση για σένα, είτε αυτό που αναζητάς είναι τα θρυλικά μπουζούκια και τα γαρύφαλλα, είτε το πιο ψαγμένο bar ή club της πόλης.

Ciroc

Τι επιλογές έχεις για να βγεις στην πόλη; Ακολουθεί ένας μίνι οδηγός!

Τα θρυλικά μπουζούκια

Τα μπουζούκια είναι ίσως το πιο δημοφιλές μέρος για νυχτερινή έξοδο σε κάθε πόλη. Οι πιο διάσημοι Έλληνες καλλιτέχνες ενώνουν τις δυνάμεις τους για ένα απόλυτα διασκεδαστικό show για αρκετό χορό και... γαρύφαλλα.

Ciroc mpouzoukia

Η live μουσική σε βάζει στο πιο celebrational mood ενώ η CÎROC Vodka συνοδεύει τέλεια τις στιγμές αυτές. To CÎROC Squad επέλεξε να διασκεδάσει στα μπουζούκια της Αθήνας και συγκεκριμένα στα Romeo Club και Fantasia Live, απολαμβάνοντας πραγματικά Ελληνικές glam βραδιές! Η fun διάθεση, ο ατελείωτος χορός, τα γαρύφαλλα και το 1ο τραπέζι δίπλα στην πίστα συνέβαλαν στην απόλαυση ενός μοναδικού city outing!

Ciroc
Ciroc mpouzoukia

Τα διάσημα club

Σε όποια πόλη της Ελλάδας και εάν βρεθείς, τα club είναι αναπόσπαστο κομμάτι της βραδινής ζωής. Στην Αθήνα, τα περισσότερα και πιο μεγάλα club θα τα βρεις στην περιοχή του κέντρου - το ίδιο ισχύει και για τις περισσότερες πόλεις. Οι μουσικές επιλογές που καλύπτει; Πολλές! Από ηλεκτρονική μουσική έως RnB ρυθμούς, ελληνική μουσική ή dance beats- στα nightclubs της πόλης θα βρεις σίγουρα το στυλ που σου ταιριάζει.

ciroc club
ciroc club

#CIROCyourCity με την παρέα σου και θυμήσου: η χορευτική διάθεση είναι απαραίτητη! Μια βραδινή έξοδος σε nightclub δεν θα μπορούσε να λείπει από τις εξόδους του CÎROC Squad για αυτό επισκέφθηκαν το απόλυτο dance spot της Αθήνας, το Dybbuk. Διασκέδασαν και χόρεψαν στους ρυθμούς της ηλεκτρονικής μουσικής, αναδεικνύοντας έτσι την club σκηνή της πόλης.

ciroc club

Μπαρ για κάθε γούστο

Εκεί που ξεχωρίζει κάθε πόλη, είναι στα μπαρ της. Με finger food ή και αρκετές επιλογές σε φαγητό, επιλέγοντας την μπάρα ή κάποιο τραπέζι, εδώ οι επιλογές είναι αναρίθμητες. Τα μπαράκια που μπορεί να βρει κανείς στις μεγάλες πόλεις της Ελλάδας δεν έχουν να ζηλέψουν τίποτα από τα Ευρωπαϊκά πολυβραβευμένα bars. Ιδανικά για singles, girl nights out ή και μεγάλες παρέες εδώ θα διασκεδάσετε με ό,τι σας κάνει κέφι και θα πιείτε τα καλύτερα cocktail συνδυασμένα με συζήτηση.

ciroc bar
ciroc bar

To CÎROC Squad επέλεξε να δειπνήσει στο Rock n Roll στο Κολωνάκι και στη συνέχεια να απολαύσει την Ultra Premium Vodka CÎROC χορεύοντας και διασκεδάζοντας με τον πιο playful τρόπο.

Ciroc mpouzoukia

Ό,τι και να επιλέξεις σίγουρα θα το απολαύσεις και το μόνο που χρειάζεται να έχεις μαζί είναι καλούς φίλους και την πιο glam και playful διάθεσή σου. Και εάν θέλεις να προσθέσεις στη βραδιά premium taste τότε η CÎROC Vodka αποτελεί το τέλειο συνοδευτικό για κάθε celebrational έξοδο!

Δες τις εξόδους του CÎROC Squad και πάρε έμπνευση για τις δικές σου celebrational βραδιές στην πόλη! #CelebratewithCIROC και #CIROCyourCity!

Απολαύστε υπεύθυνα

Το παρόν περιεχόμενο απευθύνεται αποκλειστικά σε άτομα άνω των 18 ετών.

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ