Follow us

Κιβωτός του Κόσμου | Ψάχνουν 25 εκατ. ευρώ που "λείπουν" - 18 πρόσωπα στο κάδρο των ερευνών

Η "βεντάλια" των ερευνών αναμένεται σταδιακά να ανοίξει και να επεκταθεί στα υπόλοιπα "ύποπτα" πρόσωπα, εκτός τον πατέρα Αντώνιο και την πρεσβυτέρα.

MissBloom TEAM
κιβωτος

Έντεκα συν επτά πρόσωπα, μπαίνουν στο κάδρο των οικονομικών ερευνών για τη "Κιβωτό του Κόσμου". Πρόκειται για μέλη του Δ.Σ., συγγενικά τους πρόσωπα, άτομα από το στενό περιβάλλον του πατέρα Αντωνίου και της πρεσβυτέρας, αλλά και όσοι είχαν εμπλακεί στη διοίκηση της Μ.Κ.Ο. την τελευταία πενταετία.

Τα στελέχη της Διεύθυνσης Οικονομικής Αστυνομίας, έχουν υποβάλλει αιτήματα σε τράπεζες για τον εντοπισμό των λογαριασμών τους, που αναμένεται να απαντηθούν μέσα στις επόμενες ημέρες. Τα στοιχεία που θα έρθουν στην κατοχή των Εισαγγελικών και διωκτικών αρχών, ενδεχομένως να αποκαλύψουν "ύποπτες" κινήσεις, που θα συνδέονται με τα έσοδα της Κιβωτού από δωρεές και χορηγίες.

Μετά και την παραγγελία του Εισαγγελέα, η Οικονομική Αστυνομία "τρέχει" ήδη νέα προκαταρκτική έρευνα για τα αδικήματα της φοροδιαφυγής, του ξεπλύματος μαύρου χρήματος, της απιστίας και της υπεξαίρεσης.

Δείτε περισσότερα στο thetoc.gr

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ