Follow us

Κιβωτός του Κόσμου | Σε δύο θυρίδες έκρυβε 800.000 ευρώ μετρητά η πρεσβυτέρα - Ψάχνουν τη ροή του χρήματος

Δεκαοκτώ πρόσωπα μπαίνουν στο κάδρο των οικονομικών ερευνών για τη "Κιβωτό του Κόσμου".

MissBloom TEAM
κιβωτος

Μετά τις δύο θυρίδες που είχε η πρεσβυτέρα Σταματία Γεωργαντή, σε τράπεζες της Αθήνας, στις οποίες, όπως εκτιμούν οι αστυνομικοί, φαίνεται να φύλασσε 800.000 ευρώ (347.000 κρυμμένες σε σακούλες και 500.000 που κατέθεσε σε λογαριασμό της Κιβωτού), η αστυνομική έρευνα επεκτείνεται και στη Χίο.

Εκεί υπάρχει μία ακόμη θυρίδα, ο κάτοχος της οποίας δεν έχει γίνει ακόμη γνωστός, αλλά συνδέεται με τη δομή, και έως την Τετάρτη αναμένεται να ανοίξει προκειμένου να διαπιστωθεί το περιεχόμενό της.

Την ίδια ώρα οι εισαγγελικές και διωκτικές αρχές που ερευνούν τα οικονομικά της "Κιβωτού του Κόσμου", θα αναζητήσουν την πιθανότητα ύπαρξης οffshore εταιρειών, σε φορολογικούς "παραδείσους", ακόμη και καταθέσεις σε τράπεζες του εξωτερικού. Με τη συνδρομή διεθνούς ιδιωτικού οργανισμού, το επόμενο διάστημα θα γίνει ενδελεχής έρευνα, για να διαπιστωθεί εάν ο πατέρας Αντώνιος, η σύζυγός του, ή ενδεχομένως κάποιο άλλο πρόσωπο εμπιστοσύνης από το στενό τους περιβάλλον και το Δ.Σ., συνδέεται με ύποπτες ροές χρημάτων προς το εξωτερικό.

Δείτε περισσότερα στο thetoc.gr

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ