Follow us

Επέτειος δολοφονίας Γρηγορόπουλου | Σχέδιο "Πολυτεχνείο" από την ΕΛΑΣ - 6.000 αστυνομικοί στους δρόμους της Αθήνας

Χιλιάδες αστυνομικοί στους δρόμους ενόψει των διαδηλώσεων για την επέτειο δολοφονίας του Αλέξη Γρηγορόπουλου. Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη.

MissBloom TEAM
γρηγοροπουλος eurokinissi

Δρακόντεια θα είναι τα μέτρα ασφαλείας σήμερα στο κέντρο της Αθήνας, ενόψει των διαδηλώσεων για την επέτειο δολοφονίας του Αλέξη Γρηγορόπουλου.

Σύμφωνα με τον ΣΚΑΙ, αστυνομικοί όλων των ειδικοτήτων θα αναπτυχθούν από νωρίς το πρωί σε κομβικά σημεία της πρωτεύουσας, ενώ αυξημένα μέτρα προστασίας έχουν ληφθεί από το βράδυ της Δευτέρας, στα ΑΤ των Εξαρχειων και της Ομόνοιας.

Drones, αλλά και το ελικόπτερο της ΕΛΑΣ, θα εποπτεύουν τις συγκεντρώσεις - πορείες από αέρα δίνοντας εικόνα στο κέντρο επιχειρήσεων.

Σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες, μετά από σύσκεψη που πραγματοποιήθηκε στο υπουργείο Προστασίας του Πολίτη στην οποία συμμετείχαν υψηλόβαθμα στελέχη της ΕΛΑΣ, αποφασίστηκε το επιχειρησιακό σχέδιο να είναι ίδιο με αυτό του Πολυτεχνείου, καθώς δεν υπήρξαν επεισόδια στις πορεία της 17 Νοεμβρίου και κρίνεται από τους αστυνομικούς ως πετυχημένο.

Δείτε περισσότερα στο thetoc.gr

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ