Follow us

5 cozy κουβέρτες για τέλειο χουχούλιασμα στον καναπέ

MissBloom TEAM
κουβερτα

Δεν υπάρχει ωραιότερο συναίσθημα από αυτό που σου δημιουργεί το χουχούλιασμα στον καναπέ αγκαλιά με μια ζεστή κουβέρτα, ενώ βλέπεις την αγαπημένη σου σειρά στο Netflix συνοδεία με μια καυτή κούπα καφέ ή λίγο comfort food. Πρόκειται για μία συνήθεια τόσο απλή, αλλά ταυτόχρονα τόσο ζεστή και απολαυστική, που μας κάνει να ανυπομονούμε να γυρίσουμε στο σπίτι για να τη ζήσουμε μέχρι να αποκοιμηθούμε γλυκά στον καναπέ.

Και βασικός παράγοντας που απογειώνει την εμπειρία του "relaxing at home” είναι η κουβερτούλα. Γιατί χωρίς μια super χουχουλιάρικη κουβέρτα χάνεται όλο το coziness.

Ελαφριά, χνουδωτή, με κρόσια ή σε neutral αποχρώσεις, σημασία έχει να σου βγάζουν αυτό το γλυκό συναίσθημα και φυσικά θα ανταποκρίνεται στα δικά σου γούστα και στη δική σου αισθητική, αλλά και διακόσμηση. Μεγάλη ποικιλία από κουβερτάκια βρήκαμε στο Feel at Home, ένα ξεχωριστό κατάστημα που όχι μόνο θα σε κάνει να νιώσεις σαν στο σπίτι σου, αλλά και που θα ανανεώσει το δικό σου με τα πιο ποιοτικά σχέδια σε λευκά είδη και homewear.

Ποια είναι λοιπόν, η τέλεια κουβέρτα για σένα;

Η χνουδωτή για έξτρα χουχούλιασμα

Είναι απαλή, είναι fluffy, είναι ζεστή και μέσα της θα κάνεις σίγουρα τους πιο άνετους ύπνους. Φυσικά, χάρη στον όμορφο σχεδιασμό της, μπορείς να την έχεις μόνιμα μέσα στο σαλόνι, δημιουργώντας μια φιλική και φιλόξενη ατμόσφαιρα all day. Η ιδιαίτερα απαλή του υφή θα αγκαλιάσει εσένα, αλλά και όποιον θα έχει την τύχη να… βουλιάξει μέσα της.

5 cozy κουβέρτες για τέλειο χουχούλιασμα στον καναπέ

Βρες την κουβέρτα της NEF-NEF, εδώ.

Η fleece που κάνει και για ριχτάρι

Φυσικά, το must-have του χειμώνα είναι οι fleece κουβέρτες για εγγυημένη ζεστασιά. Και η νέα συλλογή της NEF-NEF έχει τέλεια χρώματα, ώστε να δώσουμε μια όμορφη πινελιά στο σαλόνι μας.

ριχταρι

Βρες την εδώ

Η κουβέρτα που συνδυάζει ξεχωριστή διακόσμηση και γλυκιά ζεστασιά

Αν ανήκεις σε αυτούς που απολαμβάνεις τον καφέ σου αγκαλιά με ένα βιβλίο και λατρεύεις να έχεις δίπλα σου μια κουβερτα, την οποία θα τραβάς από τον καναπέ για να σκεπάσεις διακριτικά τα πόδια σου, το ριχτάρι της NEF-NEF με τα ξεχωριστά κρόσια κάνει και για τους δύο σκοπούς. Ξεχωριστή διακόσμηση και γλυκιά ζεστασιά σε ένα!

ριχταρι

Βρες το ριχτάρι της Nef-Nef, εδώ

Η boho κουβέρτα για ζεστασιά με στυλ

Για όσους προτιμούν το boho στυλ για το σπίτι τους, η συγκεκριμένη κουβέρτα θα δέσει με την υπόλοιπη διακόσμηση, ενώ παράλληλα θα είναι εκεί για να μας προσφέρει τη ζεστασιά που χρειαζόμαστε σε κάθε Netflix & chill night.

ριχταρι

Βρες την εδώ

Η minimal & must-have κουβερτούλα

Απλή, αλλά απαραίτητη. Η νέα κουβέρτα της Nef-Nef είναι για όσους θέλουν κάτι απλό, αλλά ζεστό. Είναι από αυτές τις κουβερτούλες που όσα χρόνια και αν περάσουν θα την χρησιμοποιήσεις ξανά και ξανά, είτε για να σε κρατήσει στα ζεστά τον χειμώνα είτε ως κάλυμμα για τον καναπέ. Βγαίνει σε 4 χρώματα, ώστε να βρούμε αυτή που ταιριάζει περισσότερο με τα χρώματα του σαλονιού μας.

ριχταρι

Βρες το διακοσμητικό ριχτάρι πολυθρόνα της Nef-Nef, εδώ

Το Feel at Home αποτελεί το one-stop κατάστημα, το οποίο διαθέτει τα πάντα για το σπίτι, αλλά και την οικογένεια. Διαθέτει από λευκά είδη και χαλιά μέχρι πιτζάμες και εσώρουχα των πιο ποιοτικών brand, ανάμεσά τους η NEF-NEF, η Colore-Colori, η Royal Carpet, η Minerva και η Happy People. Ένας φυσικός αλλά και online προορισμός που εκπέμπει ζεστασιά και θαλπωρή κάνοντάς σε να νιώσεις ακριβώς σαν στο σπίτι σου.

Ανακάλυψε όλα τα προϊόντα του Feel at Home, εδώ.

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ