Follow us

Angie Wakeling: "Οι γιατροί μου είπαν ότι είμαι πολύ χοντρή για να αποκτήσω τρίδυμα"

MissBloom TEAM
εγκυμοσυνη Instagram-@ange_wakeling

Η 38χρονη Αngie και ο σύζυγός της Chris σχεδίαζαν να κάνουν ένα ακόμα παιδάκι, ένα αδερφάκι για την πρώτη τους κόρη Ντότι. Τελικά; Απέκτησαν άλλα τρία!

Ο αρχικός της ενθουσιασμός όμως έσβησε όταν οι γιατροί την συμβούλευσαν ότι πρόκειται για μια εγκυμοσύνη υψηλού κινδύνου, πόσο μάλλον για εκείνη που είχε παραπάνω κιλά. Την ενημέρωσαν πως θα μπορούσε να πάθει προεκλαμψία και να απειληθεί η ζωή της. Υψηλή πίεση, διαβήτης και κίνδυνος για τα μωρά που θα έπρεπε ενδεχομένως να γεννηθούν πολύ νωρίτερα και ίσως να μην επιβίωναν.

"Όταν μου πρότειναν να αφαιρέσω το ένα ή δύο έμβρυα σοκαρίστηκα, δεν μπορούσα να το πιστέψω" είπε η ίδια σε συνέντευξη που παραχώρησε η μητέρα στην εφημερίδα The Sun.

Chris κι εγώ είπαμε αμέσως όχι, αλλά ο γιατρός με ξαναρώτησε και έπρεπε να πως και πάλι όχι, δεν ήμουν προετοιμασμένη να αποχωριστώ κάποιο από τα παιδιά μου". Το ζευγάρι προσπαθούσε για χρόνια να αποκτήσει το δεύτερο παιδί του. Η μεγάλη τους κόρη ήταν ήδη 7 ετών. Προσπαθούσαν επί τέσσερα χρόνια.

Μετά τις μηνιαίες απογοητεύσεις το ζευγάρι αποφάσισε να κάνει ένα διάλειμμα και να χαρεί απλώς τη ζωή. "Είχαμε συζητήσει και το ενδεχόμενο υιοθεσίας κάποια μέρα. Όμως λίγες εβδομάδες αργότερα άρχισα να αισθάνομαι παράξενα. Πήγα να πιω το αγαπημένο μου κοκτέιλ και με αηδίασε. Μπήκα στο σπίτι και μύρισα το after shave του Chris και ανακατεύτηκα. Έτσι έκανα τεστ εγκυμοσύνης που βγήκε θετικό" θυμάται η περιχαρής μητέρα. Μόνο που δεν ήξερε τότε "πόσο έγκυος" ήταν.

Δείτε περισσότερα στο womantoc.gr

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ