Follow us

Τhe art of hosting | Τα απαραίτητα στοιχεία για ένα επιτυχημένο πάρτι

Για να εξελιχθεί το πάρτι σας σε μεγάλη επιτυχία πρέπει να κάνετε την ανάλογη προετοιμασία.

MissBloom TEAM
party Nicholas Mastoras

Σκεφτείτε σαν προσκεκλημένη. Τι θα θέλατε να δείτε, να πιείτε, να φάτε; Αυτά είναι τα 5 πράγματα που πρέπει να φροντίσετε οπωσδήποτε για να κερδίσετε τις εντυπώσεις!

Party theme

Προσκαλέστε τους καλεσμένους σας εγκαίρως και με έξυπνο τρόπο που θα δημιουργήσει προσδοκίες για το θέμα του πάρτι . Μιλήστε συγκεκριμένα για το dress code και δώστε σαφείς πληροφορίες για οτιδήποτε πρέπει να ξέρουν οι καλεσμένοι. Όταν όλοι είναι προετοιμασμένοι τότε το πάρτι έχει μεγαλύτερη συνοχή και επιτυχία. Ανάλογα φροντίστε και το decor. Δώστε έμφαση στις λεπτομέρειες, μην παραλείψετε να στολίσετε το χώρο με λουλούδια και κεριά και δημιουργήστε γωνιές που θα μαζεύονται οι παρέες. Ακόμα και κάποιες για μπορούν να απομονωθούν. Φυσικά και μια ''πίστα'' για χορό.

Φωτισμός

Τα πάντα δείχνουν πιο όμορφα με έναν χαμηλό, απαλό, αισθησιακό φωτισμό. Τα δυνατά φώτα ξενερώνουν τους πάντες. Ανάψτε κεριά και φωτιστικά με απαλό φωτισμό και στη διάρκεια της βραδιάς σβήστε μερικά από αυτά για να φτιάξετε πιο sexy ατμόσφαιρα. Αν το πάρτι είναι χορευτικό μπορείτε να εξοπλίσετε το χώρο με φωτορυθμικά, blacklights και μια ντισκομπάλα, που θα ανεβάσουν το κέφι στα ύψη.

Δείτε περισσότερα στο harpersbazaar.gr

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ