Follow us

The art of gifting | Οι καλύτερες ιδέες για δώρο στο ρεβεγιόν

Πρωτοτυπήστε με ένα δώρο με στυλ και άποψη, κάτι που θα εντυπωσιάσει τον οικοδεσπότη και θα βοηθήσει στο κέφι της βραδιάς.

MissBloom TEAM
ρεβεγιον Nicholas Mastoras

Είναι αυτή η τόσο όμορφη εποχή του χρόνου που όλοι έχουμε εορταστική διάθεση και δεν προλαβαίνουμε τις προσκλήσεις για γιορτές, πάρτι, παιχνίδια και φυσικά τα ρεβεγιόν των Χριστουγέννων και της Πρωτοχρονιάς. Τι να προσφέρουμε στα γιορτινά καλέσματα; Ποια είναι τα καλύτερα δώρα για να ευχαριστήσουμε τους οικοδεσπότες και να συμβάλουμε στη δημιουργία της σωστής ατμόσφαιρας του καλέσματος;

1. Ένα ποτό με άποψη

Όσοι ξέρουν να δέχονται ξέρουν και από καλά ποτά. Μια φιάλη Grey Goose premium vodka θα εκτιμηθεί δεόντως, σίγουρα θα κερδίσει τις εντυπώσεις και θα συντελέσει στην εορταστική ατμόσφαιρα της βραδιάς. Αποτελεί τη βάση για τα διάσημα cocktails, αλλά η γεύση της είναι τόσο φίνα που πίνεται σκέτη με μεγάλη απόλαυση. Ακόμα πιο εντυπωσιακό δώρο είναι μια Grey Goose premium vodka μεγαλύτερου μεγέθους: 1.5 λίτρου ή ακόμα και 3 ή 4.5 λίτρων.

2. Σοκολατάκια

Αν θέλετε οπωσδήποτε να δωρίσετε γλυκά, μην επιλέξετε κλασικές λύσεις, τούρτες, πάστες κτλ., εκτός αν σας ζητηθεί. Όποιος καλεί για φαγητό έχει φροντίσει και για το γλυκό. Είναι πιο κομψό να προσφέρετε fine chocolates, σοκολατάκια από μεγάλους οίκους και ψαγμένες διευθύνσεις, που αποτελούν γλυκές gourmet απολαύσεις και οπωσδήποτε είναι ένα δώρο με φινέτσα.

Δείτε περισσότερα στο harpersbazaar.gr

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ