Follow us

Νέο κύμα κακοκαιρίας από σήμερα με βροχές και αφρικανική σκόνη - Καταιγίδες και στην Αττική

Ισχυρό κύμα κακοκαιρίας αναμένεται να χτυπήσει από το απόγευμα της Τετάρτης τη χώρα, με κύρια χαρακτηριστικά τις έντονες βροχές και τις καταιγίδες.

MissBloom TEAM
καιρος eurokinissi

Ισχυρό κύμα κακοκαιρίας αναμένεται να χτυπήσει από το απόγευμα της Τετάρτης τη χώρα, με κύρια χαρακτηριστικά τις έντονες βροχές και τις καταιγίδες, που θα δημιουργηθούν λόγω ενός βαρομετρικού χαμηλού από τα δυτικά τμήματα της Ευρώπης.

Ταυτόχρονα, οι πολύ ισχυροί νοτιάδες που θα συνοδεύουν αυτό το κύμα κακοκαιρίας δεν θα επιτρέψουν στη θερμοκρασία να υποχωρήσει ενώ θα μεταφέρουν και αφρικανική σκόνη σε αρκετές περιοχές.

Σύμφωνα με την ΕΜΥ, σήμερα, στη δυτική, κεντρική και νότια χώρα νεφώσεις με τοπικές βροχές και στα δυτικά και νότια θαλάσσια και παραθαλάσσια αναμένονται καταιγίδες με βελτίωση από το απόγευμα στα δυτικά. Στην υπόλοιπη χώρα λίγες νεφώσεις παροδικά αυξημένες με τοπικές βροχές κυρίως στα βόρεια.

Η ορατότητα θα είναι τοπικά περιορισμένη κυρίως τις πρωινές και βραδινές ώρες στα ηπειρωτικά. Οι άνεμοι θα πνέουν από νότιες διευθύνσεις 3 με 5 μποφόρ. Η θερμοκρασία δεν θα σημειώσει αξιόλογη μεταβολή. Θα φτάσει στα βόρεια τους 11 με 14 βαθμούς, στα υπόλοιπα ηπειρωτικά τους 15 με 18 και στο νότιο Αιγαίο τους 18 με 19 βαθμούς Κελσίου.

Δείτε περισσότερα στο thetoc.gr

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ