Follow us

"Ζήτησα ανελκυστήρα αναπήρων για να μετακινούμαι στο σπίτι μου και η κυβέρνηση μου πρότεινε ευθανασία"

Η βετεράνος παραολυμπιονίκης από τον Καναδά κατήγγειλε την ανάρμοστη αντιμετώπιση δημοσίου υπαλλήλου όταν προσπάθησε να διεκδικήσει τα δικαίωμα της.

MissBloom TEAM
παραολυμπιονικης You tube

Από το 2017 η Christine Gautier αγωνίζεται ενάντια στην γραφειοκρατεία ώστε να καταφέρει να διεκδικήσει το δικαίωμα της για την εγκατάσταση ανελκυστήρα σκάλας στην πολυκατοικία όπου διαμένει. Για περισσότερες από τρεις δεκαετίες, η καθημερινή μετακίνηση της βετεράνου παραολυμπιονίκη από τον Καναδά, λόγω μόνιμης βλάβης στα γόνατα και την σπονδυλική στήλη, καθίσταται μια εξαιρετικά δύσκολη και περίπλοκη υπόθεση, καθώς αναγκάζεται είτε να διαμένει για μεγάλα διαστήματα κλεισμένη στο σπίτι της, είτε να κατεβαίνει τα σκαλοπάτια μπουσουλώντας, κουβαλώντας ταυτόχρονα το αναπηρικό της αμαξίδιο.

Η εκσυγχρόνιση της κοινωνίας πλέον της παρέχει το δικαίωμα της διευκόλυνσης, μέσω της εγκατάστασης ανελκυστήρα σκάλας, ωστόσο όπως ισχυρίστηκε η ίδια την περασμένη Πέμπτη στο Κοινοβούλιο, η προσπάθεια της να διεκδίκηση τα δικαιώματα της αποδεικνύεται πολύ πιο δύσκολη τα τελευταία πέντε χρόνια, με αποκορυφώματα την τελευταία φορά που συνομίλησε με αρμόδιο της κυβέρνησης εκφράζοντας τα παράπονα της για την εκτεταμένη καθυστέρηση.

Δείτε περισσότερα στο womantoc.gr

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ