Follow us

Αυτό είναι το "καλάθι του Άη Βασίλη" | Γιατί έμειναν έξω τα... μελομακάρονα - Μέσα παιχνίδια, βασιλόπιτα, γαλοπούλα

Προϊόντα αυτής της μορφής θα έχουν την δυνατότητα να πωλούν και οι μη εξειδικευμένες αλυσίδες παιχνιδιών όπως σούπερ μάρκετ και καταστήματα λιανικής.

MissBloom TEAM
super market ISTOCK

Στη δημιουργία "καλαθιού” με χριστουγεννιάτικα - εποχικά προϊόντα προχώρησε και επίσημα το υπουργείο Ανάπτυξης, κατόπιν σχετικών ανακοινώσεων που έκανε το μεσημέρι της Τρίτης ο αρμόδιος υπουργός, Άδωνις Γεωργιάδης.

Επί της ουσίας σύμφωνα με τα όσα ανέφερε ο υπουργός πρόκειται για τη δημιουργία ενός επιμέρους "καλαθιού” παιχνιδιών από πλευράς των εξειδικευμένων αλυσίδων και καταστημάτων πώλησης παιδικών προϊόντων και παιχνιδιών, συμφώνησαν από κοινού το υπουργείο Ανάπτυξης.

Σύμφωνα με το capital.gr, προϊόντα αυτής της μορφής θα έχουν την δυνατότητα να πωλούν και οι μη εξειδικευμένες αλυσίδες παιχνιδιών όπως σούπερ μάρκετ και καταστήματα λιανικής όπως τα Public, Media Markt, Πλαίσιο ή λοιπές αλυσίδες που διαθέτουν και εποχικά προϊόντα.

Σημειώνεται ότι στις εισόδους των καταστημάτων θα υπάρχει ειδικό σήμα με τον Άη Βασίλη και ένα καλάθι σουπερμάρκετ στα προϊόντα που θα είναι στη λίστα. Η λίστα των συγκεκριμένων προϊόντων θα είναι αναρτημένη και στην είσοδο του καταστήματος.

Δείτε περισσότερα στο thetoc.gr

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ