Follow us

Wednesday | Τι αποκάλυψε η Jenna Ortega για τον viral χορό της στη σειρά που δεν λάτρεψε το κοινό

Η εξομολόγηση της ηθοποιού που προκάλεσε αντιδράσεις.

MissBloom TEAM
ortega Netflix

Η σειρά του Tim Burton "Wednesday" βρίσκεται στις πρώτες θέσεις της προτίμησης του κοινού του Netflix και στη χώρα μας, αφού η Jenna Ortega έδωσε τον καλύτερο της εαυτό για να μεταφέρει στη μικρή οθόνη τον χαρακτήρα της "σκοτεινής" κόρης της οικογένειας Addams.

Τις τελευταίες ημέρες η συζήτηση στα social media και ιδιαίτερα στο TikTok αφορούσε τον χορό της σε μία σκηνή, που μάλιστα έγινε viral. Η ηθοποιός έλαβε διθυραμβικές κριτικές, όχι μόνο για τον τρόπο που επέλεξε να υποδυθεί τον χαρακτήρα της Wednesday, αλλά κυρίως για τον weird χορό της.

Ωστόσο, πριν από λίγες ημέρες, η Ortega δήλωσε πως την ημέρα που θα γύριζε τη μεγάλη της σκηνή, είχε COVID, γεγονός που προκάλεσε αντιδράσεις στο κοινό. Όπως αποκάλυψε, "ναι, ξύπνησα και - είναι παράξενο. Ποτέ δεν αρρωσταίνω και όταν συμβαίνει δεν είναι τόσο χάλια - είχα πόνους στο σώμα. Ένιωθα λες και με είχε χτυπήσει αυτοκίνητο και πως ένα μικρό γκόμπλιν είχε αφεθεί ελεύθερο στον λαιμό μου και έξυνε τους τοίχους του οισοφάγου μου. Μου έδιναν φάρμακα ενδιάμεσα από τις λήψεις γιατί περιμέναμε το θετικό αποτέλεσμα".

Δείτε περισσότερα στο madamefigaro.gr

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ