Follow us

Το "Da Bruno" δεν έπαψε ποτέ να είναι ένα ιταλιάνικο σουξέ

Το εστιατόριο του Παλαιού Φαλήρου εξακολουθεί να συναρπάζει τους τιφόζι της γεύσης, με επικεφαλής πια στην κουζίνα του την Κυριακή Φωτοπούλου.

da bruno

Προφανώς και γνωρίζεις το "Da Bruno", που για σχεδόν 4 δεκαετίες αποτελεί σημείο αναφοράς όχι μόνο για την -πάλαι ποτέ- "Little Italy" του Παλαιού Φαλήρου αλλά γενικότερα για το ιταλόφωνο γευστικό τερέν της εστιατορικής Αθήνας. Το δημοφιλές εστιατόριο της Αγίου Αλεξάνδρου, με την πάντοτε κομψή σάλα αλλά και μία όμορφα ανανεωμένη αυλή, παραμένει αγαπημένη επιλογή για τους τιφόζι της γαστρονομικής κουλτούρας της γείτονος χώρας. Παράλληλα, φροντίζει να φρεσκάρεται, προσδίδοντας νέο ενδιαφέρον σε κάθε επίσκεψη σε αυτό για τους παλιούς του φίλους αλλά και μία αφορμή για να δημιουργήσει καινούριους.

Νέα σεφ, νέο μενού

Η Κυριακή Φωτοπούλου είναι αυτή που κρατά τα ηνία της κουζίνας του "Da Bruno" από τις αρχές του περασμένου Οκτωβρίου. Παρότι έως τώρα δραστηριοποιούταν ως επί το πλείστον στην ελληνική κουζίνα και το πάντρεμά της με το κρασί, αντιμετώπισε ως πρόκληση την ελκυστική -όπως η ίδια σημειώνει- προοπτική ενός τέτοιου project και μάλιστα σε ένα απαιτητικό τερέν.

Δείτε περισσότερα στο athinorama.gr

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ