Follow us

Feel the Christmas Spirit στα TGI Fridays™ με Holiday Treats και Χριστουγεννιάτικες εκδηλώσεις

Τα TGI Fridays™ φοράνε τα γιορτινά τους με νέα υπέροχα πιάτα.

MissBloom TEAM
TGI FRIDAY'S

Η πιο μαγική εποχή του χρόνου είναι προ των πυλών και τα TGI Fridays™, το σκηνικό για να "ντύσει" όλα σας τα όνειρα. Νέες χριστουγεννιάτικες γεύσεις με ένα ξεχωριστό twist στα ολοκαίνουρια Holiday Treats αλλά και Χριστουγεννιάτικα events σε όλα τα καταστήματα καθ’ όλη τη διάρκεια των εορτών.

Από τις 20 Δεκεμβρίου πρεμιέρα κάνουν τα μοναδικά Holiday Treats και ανοίγουν επίσημα την εορταστική περίοδο. Η αγαπημένη όλων, βελούδινη Christmas Pumpkin Soup με άρωμα μαντζουράνας είναι το τέλειο entry πιάτο ενώ η ανάμεικτη Merry Berry Salad, με ρόδι, αποξηραμένα cranberries, γκλασαρισμένα καρύδια, μπάλες ανθότυρου και Raspberry dressing, η απόλυτη σαλάτα των εορτών.

Feel the Christmas Spirit στα TGI Fridays™ με Holiday Treats και Χριστουγεννιάτικες εκδηλώσεις

Μην παραλείψετε να δοκιμάσετε το Christmas Roasted Turkey με ζουμερό στήθος ψητής γαλοπούλας που περιχύνεται με Port Gravy sauce. Συνοδεύεται με παραδοσιακή γέμιση με κιμά, κάστανα, cranberries, δαμάσκηνα, κουκουνάρι, ρύζι και σπιτικό πουρέ γλυκοπατάτας.

Friday's

Αν θέλετε κάτι ξεχωριστό, τα επιβλητικά Bacon Crusted Ribs με Tennessee BBQ sauce είναι ιδανικά για την περίσταση. Το πιο γλυκό κλείσιμο ακούει στο όνομα Chocolate Peanut Butter Layer Cake, στρώσεις από λαχταριστή σοκολάτα, κρέμα και φυστικοβούτυρο.

Γίνετε μέρος των χριστουγεννιάτικων εκδηλώσεων και εκπλήξεων

σε όλα τα καταστήματα TGI Fridays™: άτακτα ξωτικά, καρυοθραύστες, εργαστήρια στολιδιών, live bands, face painting και πολλά περισσότερα.

Αναζήτησε το πρόγραμμα των εκδηλώσεων στο www.fridays.gr & στα social media και ζήστε την εμπειρία των Χριστουγέννων με Fridays™ διάθεση!

Eat, Drink & Be Merry!

TGI FRIDAYS™

www.tgifridays.gr

Follow @tgifridaysgr \Facebook | Instagram | Tiktok

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ