Follow us

Από το βιβλίο στην οθόνη | Το παγκόσμιο best seller "Eκεί που τραγουδάνε οι Καραβίδες" έρχεται στην άνεση του σαλονιού σου

Διάβασες το βιβλίο, τώρα μπορείς να το δεις και στην οθόνη.

MissBloom TEAM
WHERE THE CRAWDADS SING

Ήταν 2018 όταν πήρα στα χέρια μου ένα βιβλίο που μου άλλαξε τη ζωή και τον τρόπο που αντιμετωπίζω το διαφορετικό. Ούσα φαν των κλασικών μυθιστορημάτων, αρχικά ήμουν πολύ δύσπιστη απέναντι στην άγνωστη - σε εμένα πάντα - συγγραφέα Delia Owens και το μυθιστόρημά της "Εκεί που τραγουδάνε οι Καραβίδες". Ίσως στην αρχή να με ξένισε ο τίτλος γιατί πραγματικά αδυνατούσα να φανταστώ ποια θα μπορούσε να είναι η υπόθεση. Η ουσία είναι βέβαια, ότι το βιβλίο βρισκόταν στα χέρια μου και το μόνο σίγουρο ήταν ότι θα το διάβαζα έτσι κι αλλιώς.

Θυμάμαι ήταν Χριστούγεννα, είχα πάρει άδεια και το μόνο που έκανα ήταν να φτιάχνω τον αχνιστό μου καφέ, να σκεπάζομαι με την κουβερτούλα μου και να βυθίζομαι στις σκέψεις της Owens, η οποία αποφάσισε να βάλει ως κεντρική ηρωίδα της ιστορίας της, ένα άτυχο νεαρό κορίτσι εγκαταλελειμένο από τη μητέρα και τα αδέρφια της. Και κάπως έτσι, σελίδα με σελίδα, η ζωή και τα βάσανα της νεαρής Κya άγγιξαν κυριολεκτικά την ψυχή μου, κάνοντάς με να αγαπήσω ένα κορίτσι που το μόνο που ήθελε ήταν να γίνει αποδεκτό από τους γύρω του.

Το βιβλίο αφηγείται την ιστορία της Kya, ενός εγκαταλελειμμένου κοριτσιού που μεγάλωσε μέχρι να ενηλικιωθεί στους επικίνδυνους βάλτους της Βόρειας Καρολίνας. Για χρόνια, οι φήμες για το "κορίτσι του βάλτου" στοίχειωναν το Barkley Cove, απομονώνοντας την οξυδερκή και ανθεκτική Kya από την κοινότητά της. Σαγηνευμένη από δύο νεαρούς άνδρες της πόλης, η Kya ανοίγεται σε έναν νέο και εκπληκτικό κόσμο- όταν όμως ένας από αυτούς βρίσκεται νεκρός, η κοινότητα την καθιστά αμέσως ως την κύρια ύποπτη. Καθώς η υπόθεση εξελίσσεται, η ετυμηγορία ως προς το τι πραγματικά συνέβη γίνεται όλο και πιο ασαφής, απειλώντας να αποκαλύψει τα πολλά μυστικά που κρύβονται μέσα στον βάλτο.

Από το βιβλίο στην οθόνη | Το παγκόσμιο best seller "Eκεί που τραγουδάνε οι Καραβίδες" έρχεται στην άνεση του σαλονιού σου

Και μιας και οι αναγνώστες σε όλον τον κόσμο αγάπησαν όσο κι εγώ τη συγκεκριμένη ιστορία, μετατρέποντάς της σε ένα από τα μεγαλύτερα best sellers των τελευταίων χρόνων, το περασμένο καλοκαίρι μπορέσαμε να παρακολουθήσαμε το αγαπημένο μας μυθιστόρημα και στη μεγάλη οθόνη. Υπό τη σκηνοθετική καθοδήγηση της Olivia Newman και την υπέροχη Daisy Edgar-Jones στον ρόλο της Kya η ταινία κατάφερε να ανταποκριθεί στη δύσκολη αποστολή της και να σταθεί αντάξια του βιβλίου ενθουσιάζοντας το κοινό που κατέκλυσε τις κινηματογραφικές αίθουσες.

Και επειδή μπορεί να έχω ήδη παρακολουθήσει την ταινία, αλλά μία φορά ίσον καμία, και σε αυτό μάλλον συμφωνούν και πολλοί ακόμα, έχω υπέροχα νέα. Από 1η Ιανουαρίου 2023 η ταινία θα είναι διαθέσιμη προς ενοικίαση στο COSMOTE TV αλλά και download και αποθήκευση στην Apple και στο Google Play. Επισκεφθείτε το website, πατήστε το link και... καλή σας απόλαυση.

Ένα υπέροχο πρωτοχρονιάτικο δώρο για τους απανταχού σινεφίλ, και όχι μόνο!

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ