Follow us

Μανταλένα Καϊλή | "Η αδερφή μου ενοχλεί και που υπάρχει"

"Τίποτα δεν έχει λογική, αλλά εν πάση περιπτώσει..."

MissBloom TEAM
Μανταλένα Καιλή Instagram

Σε φυλακές υψίστης ασφαλείας στις Βρυξέλλες κρατείται τις τελευταίες μέρες η Εύα Καϊλή, για την υπόθεση Qatar - Gate, και με κατηγορίες που αφορούν σε διαφθορά, ξέπλυμα χρήματος και συμμετοχή σε εγκληματική οργάνωση. Με αφορμή τη σύλληψη της πολιτικού, η αδερφή της, Μανταλένα Καϊλή, έκανε κάποιες σχετικές δηλώσεις στην εφημερίδα "Πρώτο Θέμα", λέγοντας χαρακτηριστικά πως η αδερφή της "βαστάει".

Εύα Καϊλή | Κρατείται στις Βρυξέλλες, αναφέρει το βελγικό πρακτορείο ειδήσεων

Συγκεκριμένα, η Μανταλένα Καϊλή, που είναι ενεργή στην πολιτική αφού δηλώνει σύμβουλος ευρωπαϊκής πολιτικής και νομοθεσίας και ιδρυτικό μέλος της μη κερδοσκοπικής πλατφόρμας MADE, είπε τα εξής :

"Η αδελφή μου βαστάει. Η διαδικασία είναι σε εξέλιξη. Ο πατέρας μου είναι καλά. Ευχαριστώ για το ενδιαφέρον. Τίποτα δεν έχει λογική, αλλά εν πάση περιπτώσει. Όπου χρειαστεί θα πάω."

H Μανταλένα Καϊλή, σύμφωνα μάλιστα με πληροφορίες, θα κληθεί σύντομα να καταθέσει ενώ αξίζει να σημειώσουμε πως για την ίδια υπόθεση συνελήφθη και ο πατέρας των δύο γυναικών, Αλέξανδρος Καϊλής, ο οποίος όμως σύμφωνα με ανακοίνωση της Βελγικής αστυνομίας αφέθηκε ελεύθερος.

Δες σχετικό απόσπασμα από την εκπομπή "Super Katerina" :

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ