Follow us

Party insiders | Τα pro tips της διασκέδασης στις εξόδους σου

Ποια είναι η σωστή ώρα για club, ποιο είναι το αγαπημενο κοκτέιλ των μπάρμεν και άλλα pro tips για nights out με έμπνευση από το CÎROC Squad!

MissBloom TEAM
Ciroc mpouzoukia

Ένα βήμα πριν τις γιορτές, η διάθεση για διασκέδαση, για να βρεθείς με φίλους, παρέες και γνωστούς είναι ήδη εδώ - το μόνο που χρειάζεται να κάνετε είναι να οργανώσετε τις εξόδους των ημερών για διασκέδαση στην πόλη! Πού να πάμε, ποιοι να πάμε, τι πίνουμε, τι φοράμε είναι ερωτήματα που όλοι έχουμε αυτό το
διάστημα. Το CÎROC Squad μας δίνει απαντήσεις από τις δικές τους #CIROCyourCity βραδιές!

Κέισι Μίζιου, Χαρά Παππά, Κωνσταντίνα Κωνσταντινίδη, Ανδρομάχη Δημητροπούλου, Bill Roxenos, DJ Kas και Κωνσταντίνος Τσάγκαρης a.k.a. τo CÎROC Squad απόλαυσαν και πάλι το nightlife της πόλης, αυτή τη φορά με εορταστική διάθεση, και εμείς ξέρουμε πώς θα κάνουμε #CelebratewithCIROC στην πόλη!

Party insiders | Τα pro tips της διασκέδασης στις εξόδους σου

To dress code

Bold looks, glam διάθεση, statement style - φοράμε τη διάθεσή μας με αυτοπεποίθηση και εντυπωσιάζουμε! Παγιέτες, γούνες, φανταχτερά headpieces, ασημί πέρλες, bodychains & body jeweleries, glam τσάντες ήταν τα style accessories του CÎROC Squad και η έμπνευση είναι ατελείωτη!

Ciroc
Ciroc mpouzoukia

Ραντεβού στο μπαρ

Η διασκέδαση ξεκινά με φαγητό στο αγαπημένο σας μέρος. Αλλά επειδή είναι γιορτές το dinner μπορεί να καταλήξει σε cocktail time. Ό,τι ακριβώς έκανε το CÎROC Squad στο Rock n Roll Athens στο Κολωνάκι, ένα θρυλικό μπαρ που αποτελεί πάντα μια top επιλογή για catching up δείπνο και στη συνέχεια χορό.

ciroc bar

Ποιο ποτό να δοκιμάσουμε

Οι επιλογές είναι πολλές αλλά ένα από τα πιο γνωστά ποτά που αγαπούν και συστήνουν πάντα bartenders και party-goers είναι το CÎROC and Tonic, στην πιο εκλεπτυσμένη εκδοχή του. Είναι απλό, κλασικό, διαχρονικό και αγαπημένο.

Ciroc
ciroc club

Και για χορό;

Όπου και αν βρεθείς στην Ελλάδα, τα nightsclubs είναι βασικό κομμάτι της νυχτερινής ζωής. Οι μουσικές επιλογές αναρίθμητες, εσύ βάλε τη διάθεση και ετοιμάσου για χορό σαν να μην υπάρχει αύριο. H σωστή ώρα; Μετά τις 12 ξεκινάνε όλα.

ciroc club

Η βραδινή έξοδος σε nightclub δεν θα μπορούσε να λείπει από τις εξόδους του CÎROC Squad για αυτό επισκέφθηκαν το απόλυτο dance spot της Αθήνας, το Dybbuk. Εδώ θα διασκεδάσεις χορεύοντας στους ρυθμούς της ηλεκτρονικής μουσικής για το απόλυτο #CelebratewithCIROC βράδυ.

ciroc club

Κλείσε τραπέζι

Κι αν η παρέα έχει διάθεση για την απόλυτα Ελληνική βραδινή έξοδο, κλείνουμε τραπέζι στα μπουζούκια. Η live μουσική μας βάζει στο πιο celebrational mood ενώ η CÎROC Vodka συνοδεύει τέλεια τις στιγμές αυτές. Μία βασική κίνηση για την απόλυτη βραδιά διασκέδασης; Κλείνουμε τραπέζι κοντά στην πίστα - αξίζει!

Ciroc mpouzoukia

To CÎROC Squad επέλεξε να διασκεδάσει στα μπουζούκια της Αθήνας και συγκεκριμένα στα Romeo Club και Fantasia Live, απολαμβάνοντας πραγματικά Ελληνικές glam βραδιές! Fun διάθεσή, χορός, γαρύφαλλα και τραπέζι δίπλα στην πίστα είναι τα στοιχεία για να ζήσετε την απόλυτη #CelebratewithCIROC βραδιά στα μπουζούκια.

Ciroc mpouzoukia

Δες τις εξόδους που έκανε το CÎROC Squad στην Αθήνα και ετοιμάσου για το δικό σου #CIROCyourCity!

Απολαύστε υπεύθυνα

Το παρόν περιεχόμενο απευθύνεται αποκλειστικά σε άτομα άνω των 18 ετών.

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ