Follow us

Το ξεχωριστό δώρο της Τάμτα για τα Χριστούγεννα

MissBloom TEAM
Τάμτα Instagram

Οι γιορτές των Χριστουγέννων και της Πρωτοχρονιάς βρίσκονται μία ανάσα μακριά και πλέον έχουμε μπει και επίσημα σε εορταστικό mood. Οι λαμπερές βιτρίνες των καταστημάτων, τα γιορτινά τραγούδια στο ραδιόφωνο και οι πολυάριθμες προσκλήσεις για εξόδους σχηματίζουν το εορταστικό σκηνικό που θα κορυφωθεί τις τελευταίες μέρες του Δεκέμβρη. Τα σχέδια όμως για τις εξόδους και τα καλέσματα των Χριστουγέννων δεν είναι τα μόνα που μας απασχολούν. Οι περισσότεροι από εμάς έχουμε μπει στη λογική αναζήτησης των δώρων που θα κάνουμε στους αγαπημένους μας την εορταστική περίοδο. Σε αυτή τη λογική φαίνεται να έχουν μπει και οι συνεργάτες της Τάμτα, προσφέροντάς της ένα άκρως ξεχωριστό δώρο.

Η ταλαντούχα τραγουδίστρια, γνωστή για την εκκεντρική αισθητική της, ενθουσιάστηκε με το δώρο της ομάδας της το οποίο δημοσίευσε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, μοιράζοντας έμπνευση για τα δώρα των γιορτών.

Δείτε τα σχετικά βίντεο:

Μετά από μία σύντομη έρευνα μάθαμε ότι ο λαχνός "Το τυχερό σου αστέρι", αξίας 10 ευρώ, είναι ένα χριστουγεννιάτικο ΣΚΡΑΤΣ σε μορφή κάρτας. Διαθέτει ειδική περιοχή, ώστε ο καθένας να μπορεί να γράψει μια ευχή και να το προσφέρει σε κάποιο αγαπημένο του πρόσωπο, ενώ διατίθεται με τον δικό του ειδικό φάκελο, δημιουργώντας μια συσκευασία δώρου. Μάλιστα, όλοι οι λαχνοί κερδίζουν τουλάχιστον 4 ευρώ.

Το ξεχωριστό δώρο της Τάμτα για τα Χριστούγεννα

Οφείλουμε να παραδεχτούμε ότι η πίεση όταν αγοράζουμε δώρα για τους πιο κοντινούς μας ανθρώπους είναι μεγάλη καθώς θέλουμε να αποφύγουμε τυχόν απογοήτευση ή αμηχανία τη στιγμή του unboxing.

Με μόνο 10 ευρώ μπορείς να προσφέρεις ένα από τα πιο ιδιαίτερα δώρα που θα έχεις κάνει ποτέ. Και που ξέρεις; Η κολλητή σου, ο αδερφός σου ή και εσύ, μπορεί να είστε κάποιοι μόνο από τους τυχερούς που θα ξεκινήσουν τη νέα χρονιά κερδισμένοι!

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr