Follow us

Υπάρχουν "έξυπνα" δώρα για τις γιορτές και είναι Samsung Galaxy

Για τους λάτρεις της τεχνολογίας και για όσους αγαπούν την υψηλή ποιότητα και στιλ.

MissBloom TEAM
Δώρα Samsung

Βρισκόμαστε μία ανάσα από την πιο όμορφη και λαμπερή γιορτή της χρονιάς. Λίγες μόλις μέρες μας χωρίζουν από τα Χριστούγεννα και την Πρωτοχρονιά και όπως είναι φυσικό, βρισκόμαστε όλοι σε αναβρασμό. Τα ψώνια για το εορταστικό τραπέζι αλλά και τα γλυκά που σκοπεύουμε να φτιάξουμε για το καλό όπως φυσικά και η αγαπημένη- αναζήτηση δώρων για τους αγαπημένους μας. Γιατί κακά τα ψέματα, υπάρχουν εκείνοι που απολαμβάνουν τη διαδικασία αναζήτησης δώρων, αλλά υπάρχουν και εκείνοι που το σκέφτονται και παθαίνουν πανικό. Ευτυχώς βέβαια, και για τις δύο παραπάνω κατηγορίες, έχει φροντίσει η Samsung η οποία ειδικά για φέτος έχει εξαιρετικές προτάσεις που καλύπτουν τα γούστα και των πιο απαιτητικών.

Διαθέτοντας μία τεράστια ποικιλία από gadgets είναι σίγουρο ότι όλοι θα ενθουσιαστούν με τα δώρα που θα προσφέρεις. Ένα Galaxy Watch5 για την 20χρονη ανηψιά μου που το λαχταράει εδώ και καιρό και ένα Galaxy Tab S8 Ultra για τον μπαμπά που θέλει να βλέπει τα ματς της ομάδας του και τις αγαπημένες του εκπομπές ανά πάσα ώρα και στιγμή, οπουδήποτε κι αν είναι.

Υπάρχουν "έξυπνα" δώρα για τις γιορτές και είναι Samsung Galaxy
Samsung

Στον αδερφό μου, και μιας και γιορτάζει, δεν θα μπορούσα να μην του πάρω το Galaxy S22 Ultra! Άλλωστε έναν τον έχω και οφείλω να τον προσέχω. Όσο για την καλή μου φίλη και κουμπάρα μου, μιας και μιλάμε ατελείωτες ώρες στο τηλέφωνο θα της προσφέρω τα Galaxy Buds2 Pro για να μην πιάνονται τα χέρια της. Επιπλέον είναι βολικά για όσους αγαπούν το τρέξιμο και γενικά τη γυμναστική σε ανοιχτούς χώρους. Δεν μένεις ποτέ μακριά από την αγαπημένη σου μουσική ή ακόμα και τα podcasts που σε ενδιαφέρουν.

Galaxy

Samsung

Όσο για το δικό μου δώρο και του αγαπημένου μου, εδώ και καιρό έχουμε βάλει στο μάτι τα Galaxy Z Fold4 και Galaxy Z Flip4 (σε εμένα πάει αυτό) και κάτι μου λέει ότι πολύ σύντομα θα τα αποκτήσουμε, γιατί έπειτα από μία δύσκολη και απαιτητική χρονιά, μας αξίζει ένα χρήσιμο δώρο. Εξάλλου, αυτό είναι και το βασικό αφήγημα των γιορτών. Να προσφέρεις μέσα από την καρδιά σου στους αγαπημένους σου. Αν μάλιστα τα δώρα είναι και Samsung Galaxy, οι αγαπημένοι θα είναι δυο φορές ευτυχισμένοι.

Galaxy
Galaxy

Διαφημιστική καταχώρηση της Samsung Electronics Ελλάς Μ.Α.Ε.

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ