Follow us

Κάνε ένα δώρο στον εαυτό σου φέτος τα Χριστούγεννα

Αγαπημένα μυθιστορήματα που μιλούν κατευθείαν στην καρδιά μας.

MissBloom TEAM
βιβλιο

Φέτος τις γιορτές, όσο θα ασχολείσαι με το να παίρνεις δώρα στους αγαπημένους σου και να οργανώνεις τα γιορτινά τραπέζια, θυμήσου το πιο σημαντικό δώρο: Αφιέρωσε χρόνο στον εαυτό σου, κάνε πράγματα που θα ξεκουράσουν την ψυχή σου και θα ηρεμήσουν το μυαλό σου. Βρες χρόνο για σένα.

Η καλύτερη αφορμή για να ξεκινήσεις ένα βιβλίο. Η ψυχή μας είναι ένα λουλούδι, λέει η αγαπημένη , χρειάζεται αγάπη και φροντίδα για να ανθίσει.

Γράφει στο νέο της βιβλίο Μια παράγκα για τ’ όνειρο: "Το λουλούδι της ζωής σου μην τ’ αφήσεις ποτέ να μαραθεί. Πότιζέ το με δροσερό νεράκι και στόλιζέ το στην ψυχή σου. Είναι δικό σου".

Η συγγραφέας γράφει για ήρωες αληθινούς με τρόπο ευαίσθητο, που μιλά στην καρδιά μας. Μέσα στις σελίδες των βιβλίων της αναλύει, συνθέτει, αγωνίζεται, δημιουργεί, διακινδυνεύει και διδάσκει ήθος σε μια δύσκολη εποχή που αναζητεί οδηγούς και πρότυπα ζωής.

Στο νέο βιβλίο της η Τούλα είναι ένα κορίτσι που φθάνει στην Αθήνα με μια βαλίτσα όνειρα και την ελπίδα ότι θα τα καταφέρει. Καμιά φορά η ζωή είναι άδικη και μας δείχνει το χειρότερό της πρόσωπο… όμως εμείς οφείλουμε να απαντήσουμε σε όσα μας συμβαίνουν δείχνοντας τον καλύτερο εαυτό μας.

Δείτε περισσότερα στο womantoc.gr

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ